in

DigiTest: Anker Innovations snelladers review

Anker Innovations is wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten en heeft een aantal nieuwe chargers in het assortiment. Gezien de aankomende vakantie komt dat goed uit, ze zijn namelijk ook handig voor onderweg.

Nu valt er aan een oplader uiteraard niet heel veel te ‘reviewen’. Voor deze drie Anker opladers geldt dat ze doen wat je wilt dat ze doen zodra je ze in het stopcontact steekt en je mobiele apparaat eraan koppelt. Opladen… En snel ook!

Vandaar dat we het dit keer anders doen en deze drie uitgelichte exemplaren in het zonnetje zetten met de specificaties op een rijtje.

Anker PowerPort III Mini

De meest compacte van de drie is de PowerPort III Mini en heeft één aansluitmogelijkheid, USB-C wel te verstaan en heeft een vermogen van 30W met LED-indicator. Te gebruiken voor bijvoorbeeld  iPhone XR/XS/Max/X/8, iPad Pro, Macbook, Galaxy S10/9, Pixel etc.

 • Opladen met hoge snelheid – Van iPhone tot Samsung tot USB-C-laptops en meer, Anker’s PowerIQ 3.0-technologie zorgt ervoor dat vrijwel elk apparaat op volle snelheid kan worden opgeladen.
 • Universeel – Werkt met bijna alle mobiele USB-C-apparaten en andere laptops, tablets en meer op 30 Watt snelheid.
 • Ultracompact – 30% kleiner dan een standaard MacBook-oplader, met een opvouwbare stekker voor eenvoudig opbergen.
 • Design – De gladde, matte buitenkant, glanzende details rond de bakboordzijde en blauwe LED zorgen voor een strakke look en feel.

Anker PowerPort PD+ 2

De PowerPort PD+ 2 heeft naast een USB-C ook een USB-A aansluiting welke simultaan gebruikt kunnen worden en levert een vermogen van 18W/33W. Te gebruiken voor o.a. iPhone 11/11 Pro/11 Pro max/XS Max/XR/XS/X/8, iPad Pro 2018 en met 12 W PowerIQ voor Samsung S9/S9+/S8 enz.

 • Snel opladen – Met een USB-C Power Delivery poort voor 18 Watt laden.
 • Alles in één oplossing – Met een USB-C Power Delivery poort en een PowerIQ USB-poort, laad je twee apparaten met maximale snelheid.
 • Compact design – Past in je jaszak en is ideaal voor onderweg.
 • Universeel – Laad zo goed als al je apparaten op met een maximale snelheid en twee poorten tegelijkertijd.

Anker PowerPort Atom III

De PowerPort Atom III heeft net als de PD+ 2 twee poorten maar levert meer vermogen, 60W op de USBC poort en 15W via de USB-A aansluiting. Te gebruiken voor bijvoorbeeld USB-C-laptops, MacBook, iPad Pro, iPhone, Galaxy, Pixel en meer.

 • Universele hoge snelheid – Van iPhone tot Samsung tot USB-C-laptops en meer, de PowerIQ 3.0-technologie van Anker zorgt voor snel opladen van vrijwel elk mobiel apparaat.
 • One for All – Compatibel met vrijwel elk apparaat dat via USB kan worden opgeladen; met een USB-C PowerIQ 3.0-poort en een USB-A-poort uitgerust met PowerIQ 2.0.
 • Compact design – 15% kleiner dan een kant-en-klare MacBook-oplader, met dubbele aansluit poorten.
 • Aangedreven door GaN – Door silicon te verwisselen voor gallium nitride (GaN) heeft Anker de oplaadtechnologie in een kleinere behuizing kunnen verwerken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Nieuwe Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone ondersteunt Xbox Game Pass Ultimate

DigiTest: OPPO Enco Air draadloze oordopjes review