in

Cellularline lanceert de nieuwe Easysmart HR en breidt zijn wearable-lijn uit

Cellularline breidt zijn fitness tracker-productlijn uit en presenteert de Easyfit Band en Easyfit Touch 2 – Daarnaast komt het bedrijf met de Easysmart HR: een gloednieuwe smartwatch die al werd onthuld op het Mobile World Congress 2017.

Easysmart HR: technologie en glamour in één
De nieuwe smartwatch van Cellularline combineert een sportieve stijl met een chique look. Het is de nieuwe wearable die technologie en glamour samenbrengt: een must-have accessoire dat de hele dag door is te gebruiken.

De Easysmart HR-smartwatch is een personal trainer voor om je pols, met een uitgebreide verzameling functies. De smartwatch detecteert automatisch het soort training (op basis van 24 trainingstypes), houdt alle dagelijkse activiteiten bij, telt stappen, calorieën en trainingstijd en geeft de afstand en de slaapfasen weer, inclusief hartslag. Easysmart HR synchroniseert met de persoonlijke agenda en toont een volledig overzicht van binnenkomende berichten (zoals meldingen van social media en WhatsApp) en oproepen. De wearable is uitgerust met een oled-kleurenscherm (1,3’’) en een batterij die vijf dagen meegaat. Dit product is IP-56-gecertificeerd en is zweet- en waterbestendig.

Easyfit Band: altijd en overal fit!
Bijhouden van stappen, calorieën, trainingstijd en afstand – en dat allemaal in één smartwatch. Easyfit Band is niet alleen geschikt voor de lichamelijke gezondheid. Dankzij de slaapfuncties beheert de wearable ook de slaapfasen. Zo wekt de smartwatch je op een rustige manier, waardoor je de dag goed begint. Verkrijgbaar in zwart en blauw. Easyfit Band is IP-67-gecertificeerd, zweet- en waterbestendig en te gebruiken tot één meter onder water. De batterij gaat tot tien dagen mee.

Easyfit Touch 2: aanraken is voldoende!
De nieuwe Easyfit Touch 2, een upgrade van de eerdere Easyfit Touch, heeft twee unieke functies: de mogelijkheid om te synchroniseren met je persoonlijke agenda en automatische herkenning van de sport die je beoefent (op basis van 21 verschillende trainingstypes).
Het touchscreen toont een preview van berichten (zoals WhatsApp en meldingen van social media) en inkomende oproepen. Het is de ideale partner voor mensen die multitasken en actief zijn op social media.

De Easyfit-lijn bevat verder de Easyfit HR-modellen voor het monitoren en analyseren van de hartslag, en de Easyfit TALK, voorzien van een bluetooth-koptelefoon. Zo mis je geen enkele oproep!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe PhotoFast iType-C and 4K iReader iOS accessoires

AI, VR, IoT en Jonathan Ross onderdeel van Adobe “Summit Sneaks”