in

De AURA projector van XGIMI zet nieuwe standaard in home entertainment

Beleef de ultieme bioscoopervaring in je eigen huis – zelfs bij daglicht – De meeste technologie is de afgelopen decennia drastisch veranderd. Zo ook de manier waarop we tv kijken.

We zijn van kabel naar streamingsdiensten gegaan en projectoren zorgen ervoor dat discussies over schermgrootte tot het verleden behoren. Zo ook de XGIMI AURA, een 4K-laserprojector met ultrakorte projectieafstand en ingebouwd Android besturingssysteem. Met een helderheid van 2400 ANSI Lumen (730 nits) en een scherm tot maximaal 120 inch, transformeert de AURA je huis tot een ware thuisbioscoop.

De AURA projector van XGIMI brengt home entertainment tot ongekend hoog niveau. En dat terwijl de projector maar 20 centimeter van de muur hoeft te staan om een beeld van tussen de 60-120-inch te projecteren. Dit maakt het monteren van de projector aan de muur en veel tijd kwijt zijn aan het wegwerken van bekabeling overbodig. Het heldere, scherpe beeld en realistische kleuren brengen je film tot leven – zelfs bij daglicht. Dankzij de 60W Harman/Kardon speakers met ingebouwde subwoofer gecombineerd met Dolby Audio produceert de AURA indrukwekkend geluid. En met de functie om via Android TV te streamen kan je jouw favoriete content nóg beter ervaren.

Daarnaast is de AURA ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Het opstarten van de projector duurt maar een paar seconden en is dan ook snel klaar voor gebruik. Het design is simpel en zorgt ervoor dat de projector mooi inblend met ieder interieur. Met autofocus en verschillende beeldcorrectie functies worden vervormingen gecompenseerd, waardoor je ononderbroken kunt genieten van je game, serie of film. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van lampen, want de lampen hebben een duur van 20000 uur en gaan dus bijna 13 jaar mee.

De XGIMI AURA is beschikbaar in Nederland via bol.com, BeamerExpert en thenextshop.

Voor meer informatie zie: global.xgimi.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Gefragmenteerde informatie staat optimale customer experience in de weg

Cat Q10 5G: Rugged mobiele internet hotspot nu verkrijgbaar