in

DigiTip: De XPC Barebone DH310 van Shuttle

Na de lancering van de eerste XPC Cube met Intel’s nieuwste generatie processors, verwelkomt de productfamilie van XPC slanke Mini PC’s in een 1,3 liter formaat een nieuw lid

Gebaseerd op de Intel H310-chipset waaraan het ook de naam ontleent, ondersteunt de XPC Barebone DH310 Intel Core processors van de “Coffee Lake” generatie met een TDP van maximaal 65 Watt. Dit omvat de versies mét 6 kernen en 12 threads. Als gevolg hiervan laten twee SO-DIMM-slots de installatie toe van 32 GB DDR4-geheugenmodules.

  • Voor socket LGA1151v2 Intel Coffee Lake-processors met maximaal 65 Watt TDP
  • Twee 4K-compatibele monitorpoorten
  • Ruimtebesparend stalen chassis

4K-resolutie

Voor het eerst is het mogelijk om twee monitoren te ondersteunen met 4K-resolutie op 60 Hz. Hiervoor zijn een HDMI 2.0 en een DisplayPort 1.2-connector beschikbaar. Desgewenst kan, ondanks de moderne functies, een analoge VGA-connector ook op het moederbord aan de achterkant van het apparaat worden aangesloten. Twee van de drie aansluitingen kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.

“Een veelzijdige mini-pc die thuis is in vrijwel elke omgeving – dit is een goede manier om de DH310 te beschrijven”

“Een veelzijdige mini-pc die thuis is in vrijwel elke omgeving – dit is een goede manier om de DH310 te beschrijven”, zegt Tom Seiffert, hoofd Marketing & PR bij Shuttle Computer. “De stalen behuizing straalt robuustheid uit en maakt toch nog steeds een goede indruk op elk bureau. De specificaties zien er indrukwekkend uit en laat nauwelijks te wensen over.”

De DH310, slechts 19×16,5×4,3 cm (DWH) meet, heeft ruimte voor een 2,5-inch schijf (HDD/SSD) en een NVMe SSD met M.2 interface. Een SD-kaartlezer bevindt zich aan de voorzijde. Net als zijn voorgangers kan deze Mini-PC ook worden uitgerust met WLAN via een M.2-2230 module. Aansluitingen voor externe antennes bevinden zich aan de achterzijde voor optimale transmissie en ontvangst.

Twee Gigabit Ethernetpoorten, 8x USB en 2x RS-232 zijn beschikbaar voor bekabelde gegevensoverdracht. Met een externe opstartoptie kan het apparaat op afstand worden gestart, bijvoorbeeld als een vaste installatie moeilijk toegankelijk is.

De optioneel verkrijgbare accessoires omvatten een standaard voor verticale bediening (PS02), een verbindingskabel voor de externe power-on-verbinding (CXP01), een WLAN / Bluetooth module incl. antennes (WLN-M), een VGA-poort (PVG01) en een 19″ 2-unit rackmontage voorplaat (PRM01).

De aanbevolen verkoopprijs van Shuttle voor de DH310 is €214,00 (ex btw).

Meer informatie: www.shuttle.eu

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

De leukste Sony cadeaus voor de feestdagen

Helft van de groothandelaren voelt zich bedreigd door directe verkoop leveranciers