in

DigiTip & win: De Nextbase 612GW 4k Dash Cam

De Nextbase 612GW is de eerste Dash Cam in zijn soort met een ultra-HD 4K-resolutie die verbluffende resultaten met een onovertroffen videokwaliteit produceert. Het gebruikt een innovatief polarisatiefilter om verblinding van de voorruit te verminderen, terwijl het wordt opgenomen in een 150° ultra brede kijkhoek om de hele weg voor de boeg te slaan.

De 612GW maakt gebruik van de nieuwste Sony Exmor R-sensor voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit met verbluffende beeldhelderheid en levendige kleuren.

Winnen

Nextbase stelt een exemplaar van de ‘612GW’ ter beschikking voor onze lezers! Wat moet je doen om kans te maken?Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot maandag 4 juni 2018, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Ria Steenbergen met de gewonnen prijs! ~

Nextbase 612GW

Het gebruikt een nieuw esthetisch ontwerp, met geborsteld metalen behuizing van premiumkwaliteit en verbeterde aanraakschermpunten op het apparaat zelf voor de menuselectie. Het maakt gebruik van de veelgeprezen Click & Go Powered Magnetic GPS Mount, die magneten en aangestuurde aanraakpunten gebruikt, waardoor de dash-cam eenvoudig en zonder draden kan worden geïnstalleerd. Met ingebouwde Wi-Fi kunt u snel en eenvoudig beeldmateriaal downloaden en delen op uw telefoon of tablet (Android & IOS). Een andere fantastische functie is de gloednieuwe Replay 3-software met volledige bewerkingsmogelijkheden om eenvoudig videobestanden op pc / Mac te bewerken en te delen.

  • Ultra brede kijkhoek om alle actie vast te leggen
  • GPS registreert locatie- en snelheidsgegevens om uw reis op een kaart te bekijken
  • Click & Go powered magnetische autohouder
  • Innovatief polarisatiefilter om verblinding door de voorruit te verwijderen
  • Benut de nieuwste Sony EXMOR R-sensor voor een onovertroffen beeldkwaliteit
  • Intelligente parkeermodus registreert automatisch wanneer beweging wordt gedetecteerd
  • WiFi-link om beeldmateriaal snel en gemakkelijk op uw telefoon of tablet af te spelen
  • Hoog dynamisch bereik verbetert het contrast in een beeld met behoud van helderheid

Meer informatie: Nextbase

Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Ring Pro deurbel

Razer introduceert nieuwe 15,6-inch Razer Blade