in

DigiTip & Winactie: De Nextbase cadeautips voor de feestdagen

Ga het nieuwe jaar veilig in met de Nextbase dashcams – 2017 nadert alweer zijn einde en dat betekent leuke feestjes en lekker eten, maar ook cadeautjesstress.

Wat moet je vrienden en familie dit jaar weer geven? Originele tip: een Nextbase dashcam. Zo gaat iedereen de weg op met deze handige ‘silent witness’.

Winnen

Nextbase stelt 6 exemplaren van de ‘Nextbase 112’ ter beschikking voor onze lezers! Wat moet je doen om kans te maken op één van deze dashcams? Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 17 november 2017, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren o.a. Hans van Doorn, Mieke van Kemenade met de gewonnen prijzen! ~

Het instapmodel

Een dashcam hoeft niet duur te zijn: de Nextbase 112 kun je al in je auto plaatsen voor € 59. Een ideaal cadeau voor zoon of dochter die met hun eerste autootje de weg op gaan of pendelen naar universiteit of hogeschool. Bovendien is het ideaal voor het opnemen van onvergetelijke herinneringen aan hun eerste roadtrip!

The pretty one

Ook aan dames met een drukke agenda die veel tijd in hun auto doorbrengen, is gedacht: de rose gold edition van de Nextbase 312GW geeft je auto meteen wat meer kleur! Elke Nextbase is ook makkelijk te installeren dankzij het Click & Mount-systeem, zodat je auto niet vol bedrading hangt.
De Nextbase 312GW is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Adviesverkoopprijs 312GW: € 119.

Het expertmodel

Op zoek naar een dashcam met ingebouwde WiFi waarmee je de opgenomen beelden direct naar je smartphone of tablet kunt sturen? De Nextbase 512GW, verkrijgbaar voor € 199, neemt op in 1440p QUAD HD, dus elke opname toont de kleinste details. Als er dus iets zou gebeuren onderweg, staat alles haarscherp op beeld!

Over NEXTBASE

NEXTBASE is opgericht in 1999 met als doel het ontwerpen en produceren van betaalbare en veilige draagbare entertainmentsystemen van hoge kwaliteit. Dankzij zijn achtergrond in veiligheid was NEXTBASE in staat als eerste zijn dashcams bij verschillende populaire Britse retailers onder te brengen. Vanuit het hoofdkantoor in West End, Surrey, biedt het bedrijf sales- en marketingondersteuning voor al zijn producten. NEXTBASE en zijn medewerkers zijn zeer gefocust op het leveren van kwaliteit – met als doel het ontwerpen van producten die zijn afgestemd op de Britse markt en gebaseerd op klantreviews en continue ontwikkeling. Daarnaast heeft NEXTBASE een technical support centre in Caerphilly, Zuid-Wales. De technische medewerkers zijn opgeleid om ondersteuning te bieden voor elk NEXTBASE-product en beschikken daarnaast over uitgebreide kennis van de garantievoorwaarden. Het technical support centre richt zich op reparaties, garantiegerelateerde werkzaamheden, en research & development.

Reacties

Reageren
  1. Gewéldige aktie,hier kun je van genieten ,vooral als je een kilometer vreter bent.
    Een prettig gevoel dat alle onvoorspelbare actie’s voortaan op beeld staan!

  2. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren o.a. Hans van Doorn, Mieke van Kemenade, Robin van Leeuwen met de gewonnen prijzen! ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Thuiswinkel.org lanceert campagne tegen frauduleuze webshops

Game Mania verwacht opnieuw duizenden fans voor nachtopening Call of Duty – WWII