in

Game Mania verwacht opnieuw duizenden fans voor nachtopening Call of Duty – WWII

Fans kijken al geruime tijd reikhalzend uit naar de lancering van ‘Call of Duty: WWII’ en komen daar met plezier midden in de nacht voor in de rij te staan. Ook dit jaar was de vraag van fans om opnieuw een nachtopening te organiseren overweldigend.

Als dé gamespeciaalzaak in België en Nederland gaat Game Mania dan ook graag in op hun vraag. Kosten noch moeite worden gespaard. In de nacht van 2 op 3 november is het zover en openen de deuren van alle Game Mania-winkels voor de midnight launch van ‘Call of Duty: WWII’. Volledig in stijl van de nieuwe release, zal Game Mania de winkels van Leuven en Almere hermetisch afsluiten met zandzakjes. Aan de fans om deze versperring te doorbreken!

Exclusiviteit en community gevoel tijdens de midnight launch

In tijden van toenemende onlineverkoop is het best indrukwekkend te noemen: duizenden fans die midden in de nacht geduldig in de rij staan voor hun exemplaar van ‘Call of Duty: WWII’. Eerdere releases bij Game Mania trokken al meer dan 35.000 enthousiastelingen. De verwachting is groot dat ook ‘Call of Duty: WWII’ veel volk op de been brengt. In de winkels in Leuven en Almere voorziet Game Mania zandzakjes en prikkeldraad om de deuren te barricaderen tot middernacht. Dat de fans de game al om middernacht kunnen kopen, creëert een gevoel van exclusiviteit. Het samenkomen op dit nachtelijke uur onderstreept ook nog eens het community gevoel dat onder gamers leeft. Het toont ook aan dat gaming een breed maatschappelijk fenomeen is.

Een onvergetelijk ‘Game Mania Call of Duty’-weekend samen met vrienden

Kameraadschap vormt een belangrijk gegeven in het nieuwe spel uit de reeks. Daarom pakt Game Mania uit met een unieke actie om dit nog extra in de verf te zetten. Vanaf de release kunnen unieke codes verkregen worden waarvan een aantal recht geven op een exclusief “Game Mania Call of Duty” weekend samen met 3 vrienden. De ingrediënten voor deze unieke ervaring? Overnachten in een authentiek WOII fort, uitdagende activiteiten als escaperooms of een paintball battle en uiteraard voldoende tijd om samen te gamen. Kortom, een weekendje weg, helemaal op maat van de ‘Call of Duty’-speler in een setting die recht uit de game lijkt te komen.

‘Call of Duty: WWII’ is nu al een klassieker

Met deze nieuwe editie keert ‘Call of Duty’ terug naar de roots. In ‘Call of Duty: WWII’ krijgt de Tweede Wereldoorlog een hernieuwde betekenis voor een nieuwe generatie gamers. Vanop de Normandische stranden vecht de gamer zich een weg door Europa langs de iconische locaties van de Tweede Wereldoorlog. De beklijvende ervaring van de klassieke ‘Call of Duty’-gevechten, de sterke broederschap en de waanzin van de oorlog maken van ‘Call of Duty: WW II’ een instant klassieker. Bovendien zijn er nieuwe mogelijkheden om de game te spelen samen met vrienden of binnen de ‘Call of Duty’-community. Daarmee sluit ‘Call of Duty: WW II’ perfect aan bij het DNA van Game Mania.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip & Winactie: De Nextbase cadeautips voor de feestdagen

Stormloop op beroepsopleidingen detailhandel