in

HTC Tattoo met Android

HTC introduceert de Tattoo, een smartphone op het Android-platform die personaliseren van de telefoon voor iedereen mogelijk maakt. De HTC Tattoo heeft een uitgesproken design en biedt de mogelijkheid de hardware, applicaties en inhoud van de telefoon naar eigen wens aan te passen. De Tattoo is vanaf begin oktober beschikbaar in Nederland, onder andere via Vodafone en KPN in combinatie met een abonnement.

HTC Tattoo is de tweede smartphone met HTC Sense, een mobiele belevenis die gebruikers centraal stelt. Door de integratie van applicaties en communicatiemiddelen, zoals voicemails, e-mails, berichten, foto’s en status updates, in één samengevoegd overzicht, blijft de beller nauw in contact met zijn belangrijkste contactpersonen.

De Tattoo integreert Googles innovatieve mobiele diensten, waaronder Google Maps, search, Google Mail, YouTube en Android market waar gebruikers duizenden populaire applicaties en games kunnen downloaden. Naast een groot touchscreen, heeft de Tattoo onder andere een 3.2 megapixel autofocus camera, een 3.5 stereo hoofdtelefoon en een geheugenslot voor micro-sd-kaarten.

‘Met HTC Sense op de HTC Tattoo geven we gebruikers de mogelijkheid een eigen, unieke smartphone te creëren’, vertelt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. ‘De Tattoo is zowel qua interface aan de binnenkant, als de cover aan de buitenkant, aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Uit de feedback die we van gebruikers hebben gekregen op de HTC Hero, weten we dat HTC Sense hoog wordt gewaardeerd als toevoeging op het Android-platform. HTC blijft zich dan ook richten op het ontwikkelen van ervaringen waarmee gebruikers hun smartphone kunnen inrichten op basis van individuele wensen.’

Sony Ericsson Xperia X2

IFA highlights van Sony