in

IFA 2018: Sennheiser introduceert MOMENTUM True Wireless

De essentie van MOMENTUM – volledig draadloos – Tijdens IFA 2018, de elektronicabeurs die plaatsvindt van 31 augustus tot en met 5 september in Berlijn, introduceert audiospecialist Sennheiser een nieuw product in de iconische MOMENTUM-lijn: de MOMENTUM True Wireless.

Deze bekende hoofdtelefoonlijn blijft bepalend met zijn integratie van geavanceerde technologie, superieure geluidskwaliteit en hoogwaardige materialen. De nieuwe en verfijnde Bluetooth-earphones zetten een nieuwe standaard in audiokwaliteit, met behoud van de karakteristieke stijl en het gebruiksgemak van de MOMENTUM-lijn.

Het eerste model van een nieuwe generatie MOMENTUM-producten levert grensverleggende geluidskwaliteit in de categorie draadloze oordopjes. Dat is vooral te danken aan de stereo audioprestaties, mogelijk gemaakt door Sennheiser’s 7-mm dynamische drivers. Samen met de nieuwste Bluetooth-technologie, AAC codec-support en compatibiliteit met Qualcomm® aptXTM levert dit exceptioneel hifi-geluid op, zonder kwaliteitsconcessies. “De MOMENTUM-lijn staat sinds jaar en dag voor een unieke combinatie van geweldig geluid, geavanceerde technologie en constructief meesterschap. We zijn trots de MOMENTUM True Wireless te kunnen presenteren, waarmee we de kernwaarde van MOMENTUM voor het eerst tot uitdrukking brengen in een daadwerkelijk draadloos product,” zegt Frank Foppe, Product Manager bij Sennheiser.

“Sennheiser’s nieuwe MOMENTUM True Wireless zet een nieuwe standaard voor audiokwaliteit, met behoud van de stijl en het draagcomfort van MOMENTUM.”

Transparent Hearing

Met de Transparent Hearing-functie biedt de MOMENTUM True Wireless de mogelijkheid om tijdens het afspelen van muziek omgevingsgeluid toe te laten, zodat je je bewust blijft van de wereld om je heen, of om een gesprek te voeren zonder de oordopjes uit te nemen.

Slimme, draadloze ervaring

MOMENTUM True Wireless staat garant voor moeiteloze interactie met je digitale ecosysteem. Via directe stemtoegang kunnen slimme, digitale assistenten zoals Apple Siri of Google Assistant gelinkt worden aan de MOMENTUM True Wireless. Luister, communiceer en hou contact – allemaal via een vingertik op de intuïtieve touch-interface en via gesproken instructies. Lawaaiige omgevingen vormen geen probleem dankzij de dubbele directionele microfoons, die zorgen voor optimale stemdetectie, voor kraakheldere telefoongesprekken en soepele interactie met de spraakhulp. De MOMENTUM True Wireless-ervaring kan ook gepersonaliseerd worden met de gratis Sennheiser Smart Control app, die het geluid afstemt op je persoonlijke voorkeuren via de ingebouwde equalizer in de oordopjes. De app wordt uitgebracht zodra het product beschikbaar is. Bovendien zorgt de apt-X™ Low Latency compatibiliteit ervoor dat gaming of video content wordt versterkt doordat de audio transmissie perfect wordt gesynchroniseerd met het beeld.

Draadloze vrijheid

De batterij van de MOMENTUM True Wireless gaat 4 uur mee en is oplaadbaar via de compacte houder met geïntegreerde powerbank, voor meer dan 12 uur luisterplezier. De spatwater- en zweetbestendige oordopjes bieden een perfecte, comfortabele pasvorm en zijn verfijnd en duurzaam vormgegeven en geconstrueerd. Bij het openen van de met stof beklede houder zie je de oordopjes gelijk zitten, afgewerkt met metalen details aan de buitenzijde en vergulde laadcontacten en magneten.

De MOMENTUM True Wireless is vanaf medio november verkrijgbaar en kost 299 euro.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ASUS kondigt vernieuwde ZenBook-series met ’s werelds meest compacte laptops aan tijdens IFA 2018

Geheel nieuwe Sonos Amp