in

Linksys presenteert nieuwe WRT Gaming Router ontworpen voor Xbox One

Nieuwe WRT32XB Gaming Router reduceert peak pingtijden met tot 65% op Xbox One consoles. Linksys WRT-gamingrouters voegen krachtige nieuwe softwareverbeteringen toe om gamingverkeer voorrang te geven op alle apparaten, waaronder pc’s, consoles en mobiele apparaten.

Linksys, dat dit jaar zijn dertigjarige bestaan in networking en Wi-Fi innovatie viert, kondigt tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas uitbreiding aan van de WRT productlijn. Namelijk de Linksys Gaming Router WRT32XB ontworpen voor Xbox One, en een softwareupdate voor de WRT32X Gaming Routers die games voorrang geeft op elk apparaat inclusief pc’s, consoles en mobiele apparaten.

Belangrijkste voordelen van de WRT32XB Gaming Router:

  • Wi-Fi-router die speciaal gemaakt is voor het gamen: het apparaat herkent en versnelt gamingverkeer van de Xbox One en andere apparaten, en geeft dit voorrang
  • De WRT32XB biedt ook synchronisatie met pc’s met Killer-technologie om gamingverkeer voorrang te geven op bedrade en draadloze verbindingen
  • Prioritization Engine van Killer Networking geeft tot 65% verlaging* van de peak ping op de Xbox One voor een snellere reactietijd
  • Razendsnelle 1,8 GHz dual-core processor voor gelijktijdige verwerking van gegevens met hoge snelheden
  • Aangepaste gebruikersinterface en firmware die speciaal is afgestemd op online gamingverkeer

Linksys en Rivet Networks werken samen om voorrang aan gamingverkeer nog verder te optimaliseren

Linksys en Rivet Networks breiden de Killer Prioritization Engine (KPE) uit naar meer apparaten. Met automatische software-updates die in de eerste helft van 2018 worden uitgerold, zullen gamingrouters uit de Linksys WRT-serie, waaronder de WRT32X en WRT32XB, het gamen optimaliseren op alle platformen – pc’s, consoles en mobiele apparaten. Dit betekent dat het gamingverkeer van gebruikers op elk apparaat voorrang krijgt op al het andere netwerkverkeer, voor een betere online gamingervaring met minder vertraging. Dit gebeurt door de detectie van gegevensstromen op applicatieniveau te verplaatsen naar de router. De router herkent slim en zelfstandig het inkomende netwerkverkeer van alle apparaten en kent er een prioriteit aan toe, voor een volledig dynamische Quality of Service om de wachttijd tijdens het gamen te verminderen – ongeacht wat er verder op het netwerk gebeurt.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Linksys WRT-gamingrouter – WRT32XB komt naar verwachting in februari 2018 op de markt in de VS voor een adviesprijs van $ 299,99. Prijzen en beschikbaarheid voor de EMEA-regio worden in een later stadium bekendgemaakt.
De wereldwijde uitrol van de nieuwe softwareverbeteringen voor de Linksys WRT32X en WRT32XB staat gepland voor dit voorjaar.

Linksys presenteert zijn WRT-gamingrouters op de CES – Stand 30750 in South Hall 3.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

OnePlus kondigt Sandstone White limited edition OnePlus 5T aan

Linksys breidt Velop Multiroom Wi-Fi productlijn uit met dual-band versie