in

Loewe bild 5 OLED: hightech met een ziel

Mix van hoogstaande technologie en elegante materialen – Tv-producent Loewe heeft met Loewe bild 5 OLED een tv klaar die een mix is van hoogstaande OLED-technologie en een elegante vormgeving met retronuances.

Denk hierbij aan hout met geborsteld aluminium, een ultradun hoogtechnologisch scherm – dunner dan de meeste smartphones! – en een ruime keuze aan staanders. Extra interessant: u kan dit alles naar hartenlust combineren zodat u de meest persoonlijke tv ter wereld krijgt.

De combinatie van de verschillende oogstrelende materialen geeft de nieuwe Loewe bild 5 OLED een eigen karakter. “Wij zijn een van de eerste televisieproducenten die opnieuw natuurlijke materialen gebruiken, zoals hout”, aldus Bodo Sperlein, creatief directeur van Loewe in Londen. “We transformeren de tv-set als het ware tot een kunstvoorwerp. Een meubel dat zijn eigenaar zich helemaal thuis doet voelen.”

Stel zelf uw perfecte tv samen
De Loewe bild 5 OLED is verkrijgbaar in het natuurlijke ‘Silver Oak’, het getinte ‘Black Oak’ of het hoogglans ‘Piano Black’, die naar wens wordt gecombineerd met een reeks standaarden en geavanceerde geluidssystemen. U hebt dus eindeloos veel opties om zelf uw perfecte tv samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een flexibele wandhouder, tafelpoot of vloerstandaard in de kleuren Silver Oak of Black Oak. Of ga voor een uitvoering met of zonder bijhorende bild 5 soundbar van 80 W in passend Silver Oak of Piano Black. Bovendien kunt u de Loewe bild 5 OLED ook nog koppelen aan het luidsprekersysteem klang 1 of het draadloze klang 5 van Loewe voor een echte concertervaring.

“We transformeren de tv-set als het ware tot een kunstvoorwerp. Een meubel dat zijn eigenaar zich helemaal thuis doet voelen.”

1.000 GB opslagruimte
De Loewe bild 5 OLED heeft een geïntegreerde harde schijf (DR+) met 1.000 GB opslagruimte. Zo kan u tegen bedtijd uw Loewe-tv gebruiken als streaming client: pauzeer het programma dat u aan het bekijken was in de woonkamer en kijk later gewoon verder op uw tweede Loewe-tv in de slaapkamer. Ook kan u twee live tv-programma’s tegelijk opnemen of live tv-programma’s pauzeren en later gewoon verder kijken. Tv-zenders, opnames, apps en andere externe bronnen kan u eenvoudig opslaan en toevoegen aan de startpagina.

Loewe-app als elektronische tv-gids
Televisies van Loewe kan u dankzij de nieuwe Loewe-app voortaan ook bedienen met uw smartphone en tablet. U kan de app dus beschouwen als elektronische tv-gids. Nog een pluspunt: de Loewe-app kan live op uw mobiele apparaat ongecodeerde programma’s afspelen via het thuisnetwerk. Ook kan u deze programma’s makkelijk opnemen en weer afspelen terwijl u tegelijk naar een ander kanaal kijkt – thuis of onderweg.

Nieuwe tv-dimensie
Met een dikte van slechts 4,9 mm is de nieuwste generatie OLED-schermen zelfs dunner dan de meeste smartphones. De Loewe bild 5 OLED ziet er dan ook bijna gewichtloos uit. De tv-set heeft een lichte, delicate look, ondanks zijn imposante schermdiagonalen van 55” en 65”. De OLED-technologie zorgt voor kristalhelder beeld met zelfbelichtende pixels. In tegenstelling tot lcd-schermen hebben OLED-schermen geen schermverlichting nodig. Als een pixel wordt uitgeschakeld, wordt die plek inktzwart. Een OLED-scherm kan in minder dan een microseconde van helder verlicht naar bodemloos zwart veranderen, waardoor bewegingen adembenemend natuurlijk worden weergegeven.

Prijzen
• 55” met DR+: vanaf 3.499 euro / verkrijgbaar vanaf eind juni 2017
• 65” met DR+: vanaf 4.999 euro / verkrijgbaar vanaf eind juni 2017

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

NETGEAR introduceert Nighthawk X6S AC4000 Tri-band Gigabit Router

Samsung lanceert Galaxy S8 en Galaxy S8+ in Coral Blue