in

Logitech G introduceert G413 Mechanical Gaming Keyboard met exclusieve Romer-G mechanische toetsen

Geanodiseerde, aluminium top case en USB Passthrough geven de G413 een opvallend design, geavanceerde functies en krachtige prestaties voor maar 99,99 euro.

Logitech G presenteert vandaag het Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard, de jongste telg in zijn gaming-toetsenbordfamilie. Dit toetsenbord biedt ongeëvenaarde precisie en prestaties in een goed doordacht design voor een betaalbare prijs. De Logitech G413 is voorzien van de exclusieve Logitech Romer-G mechanische toetsen die tot 25 procent sneller reageren dan standaard mechanische toetsen. Die toetsen zijn stijlvol weggewerkt in een top case van geborsteld, geanodiseerd aluminium die voorzien is van een USB Passthrough-poort en achtergrondverlichting voor alle toetsen. De Logitech G413 is beschikbaar in twee versies: de Logitech G413 Carbon met rode achtergrondverlichting en de Logitech G413 Silver met witte achtergrondverlichting.

“We hebben veel tijd besteed aan het ontwerpen en vormgeven van dit toetsenbord om te zorgen voor geavanceerde prestaties in combinatie met de juiste functies en de juiste prijs”, zegt Ujesh Desai, vice president en algemeen directeur van Logitech G. “We hebben dit toetsenbord voorzien van features als USB Passthrough, achtergrondverlichting en een metalen afwerking. Mede daardoor zijn we ervan overtuigd dat we met de G413 de perfecte balans hebben gevonden van krachtige prestaties, handige functies en een aantrekkelijk design.”

Verlichte Romer-G-toetsen
De exclusieve Romer-G mechanische toetsen van Logitech zijn ontwikkeld voor professionele prestaties, snelle reacties en een duurzame gameplay. Met een short-throw actuation point van 1,5 mm, registreren Romer-G-toetsen toetsaanslagen tot wel 25 procent sneller dan standaard mechanische toetsen. Daardoor kun je bijvoorbeeld sneller schieten dan je tegenstander. De Romer-G-toetsen zijn ontworpen voor uiterste precisie en een heldere verlichting door de toetsen zelf, zodat ze altijd zichtbaar zijn – zonder echt te zorgen voor afleiding.

Topkwaliteit aluminiumlegering
Een top case die is uitgevoerd in een geborstelde 5052 aluminium-/magnesiumlegering dient als stevige basis voor het toetsenbord. Dit resulteert in een minimalistisch design dat is aangevuld met een volledige set functies. De Logitech G413 is vervaardigd uit de beste materialen, wat zorgt voor een high-end afwerking en krachtige prestaties.

USB Passthrough en aanpasbare toetsen
Een geïntegreerde, dedicated USB Passthrough-poort zorgt voor een constante stroomtoevoer en snelle data-overdracht voor elk soort USB-apparaat. Dankzij de ingebouwde media control-functie in het Logitech G413-toetsenbord kun je met de FN-toets het volume beheren, afspelen en pauzeren, muten, de game modus instellen en daarnaast onder andere ook de verlichting aanpassen. Met de FN toggle-functie in de Logitech Gaming Software (LGS) configureer je toetsen om standaard bepaalde mediacommando’s uit te voeren.

Prijs en beschikbaarheid
Het Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard in de versies Carbon en Silver zijn naar verwachting wereldwijd beschikbaar via het retailkanaal vanaf april 2017 voor de retailadviesprijs van 99,99 euro.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Synology introduceert DiskStation DS1517+, DS1817+ en uitbreidingseenheid DX517

Homeshopping-veteraan TelSell.com te koop