in

Logitech maakt kinderspel van het werken op meerdere computers dankzij nieuwe MX-muizen en Logitech Flow

Logitech introduceert zijn nieuwe software Logitech Flow waarmee je eenvoudig tot wel drie verschillende computers tegelijk kunt besturen met slechts een muis.

De software werkt optimaal met de nieuwe Logitech MX Master 2S en de Logitech MX Anywhere 2S, twee nieuwe topmodellen in de Logitech muis-collectie

en is ideaal voor wie op meerdere devices tegelijk werken, met een zeer accurate sensor en een geweldig design.

“Eén computer was altijd voldoende, maar tegenwoordig geldt voor grofweg één op de tien mensen dat ze op verschillende computers tegelijk werken”, zegt Anatoliy Polyanker, global portfolio en brand director van Logitech. “Het gebruik van meerdere computers kan je helpen om niet afgeleid te worden en zorgt voor snellere prestaties bij processor-intensieve taken. Tegelijkertijd kan het ook een hoop gedoe opleveren. Daarom hebben we Logitech Flow ontwikkeld. Met Flow en een nieuwe MX-muis kun je je productiviteit verhogen, bijvoorbeeld door bestanden van de ene naar de andere computer te kopiëren. Zo kun je preciezer en gefocust werken in een multi-computerwereld.”

De nieuwste muizen van Logitech zijn onderdeel van de Logitech MX-line-up en zijn compatibel met de nieuwe Flow-software.

“Eén computer was altijd voldoende, maar tegenwoordig geldt voor grofweg één op de tien mensen dat ze op verschillende computers tegelijk werken”

Logitech Flow
Met Logitech Flow, dat beschikbaar is als gratis download als onderdeel van de Logitech Options-software, kun je het gelijktijdig gebruik van meerdere computers op een hoger plan brengen. Met de nieuwste MX-muizen kun je zonder problemen tot wel drie computers tegelijk bedienen met slechts één muis. Daarnaast kun je heel eenvoudig bestanden, waaronder foto’s en documenten, kopiëren tussen die computers. Logitech Flow is eenvoudig in te stellen en heeft een simpele user interface. Zie deze video voor een verdere uitleg.

Logitech MX Master 2S en de Logitech MX Anywhere 2S
De Logitech MX Master 2S en de Logitech MX Anywhere 2S zijn voorzien van verbeterde Darkfield High Precision tracking, dat de cursor-snelheid en accuraatheid van de muizen een enorme boost geeft en de resolutie verhoogt tot 4.000 DPI. Daarmee zij het de meest veelzijdige muizen ooit, welk scherm je ook gebruikt.

De muizen werken op elke ondergrond, zelfs op glas. De oplaadbare batterij gaat langer mee, afhankelijk van het gebruik tot wel 70 dagen als hij volledig is opgeladen. Het opladen van de muizen gaat eenvoudig en zeer snel.

De Logitech MX Master 2S heeft een aanpasbaar scroll-wiel dat automatisch omschakelt van click-to-click naar hyper-fast scroll, zodat je heel snel door lange documenten of webpagina’s kunt scrollen. Daarnaast beschik je over een side-to-side scroll-functie die je met je duim bedient en kun je diverse functies instellen via Logitech Options. De Logitech MX Anywhere 2S heeft een ‘precision wheel’, waarmee je kunt schakelen tussen click-to-click en hyper-fast scrolling.

Beide muizen passen perfect in elke hand. De Logitech MX Master 2S ondersteunt je hand en pols in een comfortabele, natuurlijk positie, terwijl de Logitech MX Anywhere 2S comfort en controle biedt waar je hem ook gebruikt; thuis, op het werk of onderweg.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe muizen zijn naar verwachting beschikbaar vanaf juni 2017 via logitech.com en een select aantal retailers. De Logitech MX Master 2S gaat €109 kosten en de prijs van de Logitech MX Anywhere 2S komt op €89.99.

Een andere muis die werkt met Logitech Flow is de Logitech M590 Multi-Device Silent. Deze is ook verkrijgbaar via logitech.com en enkele retailers voor €49.99. Deze draadloze muis beschikt over dual connectivity, ultra-precise scrolling en een gebogen vormgeving.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Game Mania implementeert nu ook een volwaardige webshop

Synology breidt garantie uit in Benelux