in

Nieuwe NETGEAR cloud managed WiFi 6 access points voor optimaal internet op de zaak

Nieuwe WAX610 en WAX610Y voorzien kleine en middelgrote bedrijven van krachtige zakelijke WiFi met ongekende capaciteit voor binnen- en buitendekking

NETGEAR introduceert vandaag haar nieuwe Insight Managed WiFi 6 AX1800 draadloze access points, de WAX610 en WAX610Y, voor een optimale WiFi-verbinding in iedere zakelijke omgeving. Met de nieuwe WAX610-familie voorziet NETGEAR nu ook kleine- en middelgrote bedrijven (mkb) van de nieuwste en krachtige WiFi 6-technologie. De WAX610 met WiFi 6 biedt een hogere internetsnelheid, tot wel 70 procent, en capaciteit voor meerdere apparaten tegelijkertijd. Dit maakt het nieuwe flexibele netwerkproduct zowel een robuuste als veilige WiFi-oplossing voor het mkb waarmee zij voldoen aan de hedendaagse netwerkvereisten, zonder de hoge overhead van IT en tegen de laagste kosten.

De NETGEAR WAX610 is ideaal voor omgevingen met een gematigde tot hoge dichtheid apparaten, zoals kantoren, scholen, maar ook horecagelegenheden en zorginstellingen. Daarnaast biedt het bedrijven een netwerkwerkbeveiliging met WPA3 en met Insight Remote Cloud Management is de WAX610 de perfecte keuze voor (managed) serviceproviders en -integrators die hun klanten van de nieuwste WLAN-technologie moeten bieden. De WAX610 sluit perfect aan op de NETGEAR Insight (managed) switches, routers en netwerkopslag en is tegelijkertijd ook nog aan te sluiten op oudere WiFi-technologieën en access points, zoals WiFi 5 en WiFi 4.

Tegelijkertijd is de NETGEAR WAX610Y de perfect aanvulling op de WAX610 voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede netwerkverbinding buitenshuis. De WAX610Y is speciaal ontworpen om een geavanceerde en stabiele WiFi-verbinding te bieden in wisselende (weers)omstandigheden. Bijvoorbeeld tijdens langdurig blootstelling aan zon, regen, hagel, sneeuw en luchtvochtigheid. De IP55-classificatie van de WAX610Y zorgt voor een constante verbinding, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden met temperaturen van -20° tot 60° graden Celsius en is dus uitermate geschikt voor bouwplaatsen, laaddokken en schoolpleinen maar ook restaurants met een terras buiten.

“Ook al heeft de WiFi-industrie de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt bij het verhogen van de internetsnelheid, het is voor kleine bedrijven nog steeds lastig om hun netwerkverbinding en -capaciteit te beheren. Vooral het managen van de netwerkcapaciteit, dus het ondersteunen van meerdere gebruikers tegelijkertijd, blijft een uitdaging voor kleine bedrijven. NETGEAR kan helpen bij het oplossen van specifieke situaties waar mkb’ers tegenaan lopen”, aldus Richard Jonker, Vice President SMB product line management bij NETGEAR.

“Draadloze access points moeten verschillende soorten van verbindingen aankunnen voor meerdere apparaten, met een goede, stabiele verbinding en krachtige reactie op veranderingen in de omgeving. De WAX610 en WAX610Y Insight Managed WiFi 6 AX1800 access points voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van netwerkcapaciteit, -snelheid en -prestatie van kleine- en middelgrote bedrijven”.

Beschikbaarheid

De NETGEAR Insight Managed WiFi 6 AX1800, WAX610, is vanaf vandaag beschikbaar in Europa voor een prijs van €189,99.

De NETGEAR Insight Managed WiFi 6 AX1800 voor buitenshuis, WAX610Y, is vanaf vandaag beschikbaar als pre-order in Europa voor een prijs van €269,99. Levertermijn is binnen het huidige kwartaal.

Meer informatie over de nieuwste netwerk- en WiFi-technologieën van NETGEAR vind je hier.

WiFi-beveiliging voor bedrijven

NETGEAR biedt kleine- en middelgrote bedrijven daarnaast ook netwerkbeveiliging op bedrijfsniveau zonder bedrijfskosten. De NETGEAR Insight netwerkoplossing helpt, met beheer op afstand, bij eenvoudige configuratie en onderhouden van de beveiliging van de netwerkverbinding.

  • WPA3 zorgt voor het hoogste beveiligingsniveau van WiFi-verbindingen.
  • Acht afzonderlijke draadloze netwerken (SSID’s) kunnen gebruikt worden door medewerkers, klanten of gasten en IoT-apparaten (bewakingscamera’s, thermostaten en deursloten die op WiFi werken) met afzonderlijke, veilige VLAN’s.
  • Dynamische VLAN per RADIUS-gebruikerstoewijzing, een functie die speciaal is ontworpen voor bedrijven die RADIUS gebruiken om gebruikersaccounts en -toegang efficiënt te beheren.

NETGEAR Insight Remote Cloud Management

De unieke en geavanceerde functies van de Insight Managed-apparaten zijn onder andere:

  • Directe detectie en configuratie van uw Insight Managed Wireless Access Points.
  • Gecentraliseerde configuratie van draadloze netwerken, SSID, WiFi-beveiliging en roaming-beleid en VLAN-koppelingen met switches, poorten en PoE, voor efficiënte en veilige netwerken.
  • Bewaking op afstand en vereenvoudigd doorlopend firmwarebeheer van uw Insight Managed-apparaten (WiFi, switches, routers, NAS) met prestatiedashboards, waarschuwingen en probleemoplossingsfuncties, waaronder reboot op afstand.
  • Alle multi-device, multi-netwerk, multi-site en multi-tenancy bewaking en meldingen op afstand zijn te vinden op een plek.

Meer informatie over NETGEAR Insight Remote Management vind je hier.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Klantbeleving opnieuw uitvinden in een wereld van social distancing

​Sony kondigt beschikbaarheid aan van compacte 48-inch MASTER Series A9 4K HDR OLED-tv