in

Nu verkrijgbaar: Lenovo ThinkPad X1 Fold

De Lenovo ThinkPad™ X1 Fold is vanaf nu te verkrijgen. Dankzij een groot opvouwbaar 16,3 inch scherm biedt de X1 Fold uitstekende pc-prestaties, maar blijft hij dankzij de vouwmogelijkheid extreem draagbaar.

Sinds de aankondiging in september 2022 heeft de ThinkPad X1 Fold uitgebreide test ondergaan via een grondig systeemverificatieproces. Dit heeft geresulteerd in verschillende verbeteringen om de gebruikerservaring van de categorie verder te verbeteren in lijn met de kwaliteit en functionaliteit waar ThinkPad bekend om staat.

Herzieningen aan audio- en videofuncties, naadlozer schakelen tussen modi en verfijningen aan de bruikbaarheid van de TrackPoint. Consistentere Computer Vision2-functionaliteit via de AI-ondersteunde Visual Sensing Controller van Intel® biedt naadloze detectie van menselijke aanwezigheid en automatische vergrendeling voor extra beveiliging en batterijbeheer.
Tijdens het testproces hebben we ook subtiele cosmetische verbeteringen aangebracht om de Mil-Spec geteste duurzaamheid nog verder te verbeteren.

ThinkPad X1 Fold heeft een 16,3-inch OLED-scherm met een resolutie van 2560×2024 en biedt tot 32GB LPDDR5 met tot 1TB SSD-opslag en wordt geleverd in 100% plasticvrije verpakking3. De X1 Fold wordt aangedreven door een Intel-processor die het energieverbruik dynamisch aanpast en is vooraf geladen met Windows 11. In combinatie met de uitstekende connectiviteit met Wi-Fi 6E en optioneel 5G is de ThinkPad X1 Fold een krachtige en veelzijdige draagbare laptop die comfortabel kan worden gebruikt als primaire pc op het werk, thuis of waar dan ook tussenin.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Nvidia Shield TV 4K HDR review

Consumentenorganisaties waarschuwen voor onbetrouwbare webshops