in

OnePlus 5T is uitverkocht in Europa

De Oneplus 5T, het meest recente vlaggenschip van OnePlus is eerder dan verwacht uitverkocht in Europa. – OnePlus is vier jaar geleden opgericht, en in 2017 zag het bedrijf een omzetverdubbeling naar $1.4 miljard.

De OnePlus 5T werd in datzelfde jaar zeer positief ontvangen door zowel pers als consumenten, en is de meest verkochte OnePlus smartphone tot nu toe. Vorige maand was de OnePlus 5T al in de Verenigde Staten eerder dan verwacht uitverkocht, en nu dus ook in Europa.

“OnePlus vindt haar oorsprong in een simpel idee: om mensen de beste smartphone te leveren met een mooie balans tussen kracht en design,”

2018 is met twee nieuwe partner-samenwerkingen in Europa nu al een mooi jaar voor OnePlus. Onlangs maakte het bedrijf bekend een operator deal met Telia in Zweden te hebben gesloten, alsook een retailer afspraak met Amazon in Duitsland. De komende maanden worden meer nieuwe partnerships bekend gemaakt naast de bestaande partnerships met O2 in het Verenigd Koninkrijk en Elisa in Finland.

“OnePlus vindt haar oorsprong in een simpel idee: om mensen de beste smartphone te leveren met een mooie balans tussen kracht en design,” zegt Pete Lau, CEO en oprichter van OnePlus. “We hebben altijd nauw met onze community samengewerkt, en luisteren naar hun feedback om het direct toe te passen. Dit is één van de redenen voor het succes van de OnePlus 5T. Ik wil hen daarom graag bedanken voor de hulp om onszelf te blijven verbeteren en de groei van ons bedrijf in Europa.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Sonos opent nieuwe Concept Store in Berlijn

Stem-gestuurd winkelen in opmars in Nederland