in

Overheid kiest 15 keer voor Infotheek in Q2

Infotheek trekt het sterke tenderjaar van 2016 door in 2017 – In totaal is Infotheek in het tweede kwartaal van dit jaar 15 keer geselecteerd als leverancier van IT-hardware en bijbehorende dienstverlening.

Grote opdrachten waren onder meer het SintLucas college, Universiteit Leiden en PCBO Apeldoorn. De totale contractwaarde van de opdrachten bedraagt zo’n 10 miljoen euro.

Vooral binnen de educatieve sector maakt de Leidse onderneming grote slagen. Maar liefst 12 van de 15 opdrachten vallen binnen deze sector. Roland Spaans, Team Leader Tenderdesk bij Infotheek: “Door de jaren heen heeft Infotheek al meer dan 1300 scholen geadviseerd over en ondersteund in hun IT-voorziening. Onderwerpen die vooral leven in deze sector zijn advisering op het gebied van digitale leermiddelen, IT-infrastructuur, ontzorging en kostenbesparing”.

Stijgende vraag naar digitale oplossingen
Grote opdrachten waren onder meer het SintLucas college, Universiteit Leiden en PCBO Apeldoorn. “Voor het SintLucas college, een creatieve MBO-school, was een merkonafhankelijk advies met betrekking tot de digitale leermiddelen van groot belang, terwijl Universiteit Leiden heel specifiek op zoek was naar een Apple-oplossing. Hier kunnen wij met onze Apple Solution Expert status het verschil maken op het gebied van dienstverlening zoals uitrol en installatie”, aldus Spaans.

Hier kunnen wij met onze Apple Solution Expert status het verschil maken op het gebied van dienstverlening zoals uitrol en installatie

Voornaamste reden voor de educatieve sector om voor Infotheek te kiezen
Kostenbesparing blijft een wens binnen de educatieve sector. Spaans licht toe: “Bij PCBO Apeldoorn stonden we voor de uitdaging om het voorgeschreven ICT Plan voor 27 basisscholen in uitvoering te brengen, rekeninghoudend met budget, schoolpopulatie en termijndenken. Dit doen wij door onder andere kwalitatief hoogstaande refurbished appratuur in te zetten. De kostenbesparing die dit PCBO Apeldoorn oplevert, kunnen zij investeren in het onderwijs. Daarnaast is de inzet van refurbished appratuur goed voor het milieu en de werkgelegenheid in Nederland”.

In 2016 sleepte Infotheek in totaal 43 raamcontracten in de wacht. De teller voor dit jaar staat momenteel op 22.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

NACON lanceert nieuwe, officieel gelicenseerde controller voor de PlayStation 4

Somfy introduceert met Somfy One een all-in-one alarmsysteem met camera, sirene en bewegingssensor