in

Infotheek Group benoemt Hans Daniels tot nieuwe CEO

Infotheek Group, de Europese marktleider in circulaire IT, benoemt Hans Daniels per 5 juli 2018 tot nieuwe CEO. Eerder was Daniels werkzaam als Vice-President en Managing Director General Western Europe van Hewlett Packard Enterprise.

Stefan Linder, Chairman: “We zijn blij dat Hans deel gaat uitmaken van Infotheek Group. Hij heeft uitgebreide ervaring in het leiden van hoogwaardige, klantgeoriënteerde teams in technologiemarkten.”

Hans Daniels zal zich richten op de verdere integratie en ontwikkeling van Scholten Awater en Centralpoint, en op de groei van de Europese circulaire IT-distributieafdeling van Infotheek Group. De focus ligt hierbij op het uitbreiden van de e-commercetak en het vergroten van het aantal klanten met een langetermijncontract.

“We zijn blij dat Hans deel gaat uitmaken van Infotheek Group. Hij heeft uitgebreide ervaring in het leiden van hoogwaardige, klantgeoriënteerde teams in technologiemarkten.”

Zijn voorganger Jordy Kool neemt de rol van non-executive bestuurslid op zich en blijft aan als adviseur.

Jordy Kool, huidig CEO van Infotheek Group: “We zijn ervan overtuigd dat Hans een goede aanvulling is binnen onze organisatie dankzij zijn regionale en internationale ervaring in de IT-sector en zijn integriteit, authenticiteit, energie en passie.”

Hans Daniels: “Ik kijk er zeer naar uit om deze ambitieuze organisatie met een geweldige groeipotentie te leiden. De Infotheek Group heeft ambitieuze groeidoelstellingen, inclusief een salesdoelstelling van een miljard euro. Ik verheug me erop om samen met onze werknemers en partners optimale resultaten te behalen in het ondersteunen van onze klanten.”

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Stem-gestuurd winkelen in opmars in Nederland

DigiGames: reviews & trailers april