in

Plantronics kondigt de nieuwe RIG 300 serie en RIG 400 serie Pro gaming headsets aan

Nieuwe RIG 300-serie en RIG 400 pro-gaming headsets van Plantronics leveren heldere, omhullende audio die spelers helpt te zegevieren in battle royale-arena’s – Hooggevoelige audiodrivers, lichtgewicht design en duurzame constructie zorgen ervoor dat gamers kunnen vechten en veroveren met de beste combinatie van prestaties en comfort.

Plantronics heeft vandaag de RIG 300-serie en RIG 400 PRO HC gaming headsets aangekondigd. Deze lichtgewicht, duurzame headsets leveren superieur, omhullend geluid dat spelers een competitief voordeel kan bieden in battle royale-arena’s. Deze nieuwste toevoegingen aan de bekroonde RIG-familie bouwen voort op de kenmerkende kwaliteiten van deze lijn, zoals superieur geluid, aanpassingsmogelijkheden, comfort en duurzaamheid. Hiermee kunnen alle spelers hun voordeel doen, of ze nu spelen op Nintendo Switch, Xbox One, PS4 of pc. De RIG 300-serie en RIG 400 PRO worden onthuld op Gamescom 2018 in Keulen, Duitsland.

“We hebben de RIG-lijn headsets speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat gamers meer kunnen horen, sneller kunnen reageren en langer kunnen spelen, zodat ze vaker de overwinning zullen halen.”

De RIG 300-serie, speciaal ontworpen met nieuwe gamers en hun ouders in het achterhoofd, is beschikbaar als Xbox One- (HX), PlayStation- (HS), Universal- (HC) en pc-editie. Ze hebben een modulair, duurzaam ontwerp met open oorschelpen die lichtgewicht en comfortabel zijn, dus heel geschikt voor lange spelsessies. Ze helpen de gamer ook om zich bewust te blijven van zijn échte omgeving voor veiligheid en gemak. Extra functies zijn onder meer:

  • SoundGuard akoestische veiligheidstechnologie die het gehoor van gamers beschermt tegen onverwachte audiopieken en maximale DB-niveaus.
  • 40 mm drivers die responsieve bas leveren voor high-definition audio die elk detail versterkt.
  • Inline-bediening voor spelvolume en mute. De RIG 400 PRO HC verbetert de vorige versie van de RIG 400 om de competitieve gamer te helpen nog vaker te winnen met de RIG Game Audio Dial (waarop patent is aangevraagd) die je het volume met aanrakingen van je vingertoppen laat regelen. Andere, prestatie verhogende functies zijn onder andere:
  • Dubbelmateriaal oorkussens die geluid van buitenaf blokkeren met vocht afvoerende stof om ervoor te zorgen dat de headset tijdens lange gevechten comfortabel blijft zitten.
  • Dynamische 40 mm-drivers met lage frequentie-resonators.
  • De mogelijkheid om driedimensionaal geluid te ontgrendelen met een prepaid Dolby Atmos for Headphones -activeringscode*
  • *Dolby Atmos is alleen voor Xbox One en niet opgenomen in het HS-model voor PlayStation 4.

“De nieuwe RIG 300-serie en RIG 400 PRO HC zijn nieuwe bijdrages aan de missie van de RIG-familie, om ervoor te zorgen dat gamers de best mogelijke tools hebben om hun gaming naar een hoger niveau te tillen,” zegt Gregory Morquin, Category Manager, Gaming Products, Plantronics . “We hebben de RIG-lijn headsets speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat gamers meer kunnen horen, sneller kunnen reageren en langer kunnen spelen, zodat ze vaker de overwinning zullen halen.”

Prijzen en verkrijgbaarheid

De RIG 300-serie, voor gebruik met Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Windows 10, is nu verkrijgbaar bij Plantronics.com en in winkels voor € 39,99. RIG 400 PRO HC, voor gebruik met Xbox One en PlayStation 4, is nu verkrijgbaar bij Plantronics.com en in winkels voor € 59,99.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Nokia 7 plus is ‘Consumer Smartphone’ van het jaar op EISA Awards 2018

Hoe fysieke winkels het kunnen winnen van online shoppen