Op 14 oktober 2017 opent winkelketen Primera de deuren van haar 500e winkel.
in

Primera opent de 500e winkel

Op 14 oktober 2017 opent winkelketen Primera de deuren van haar 500e winkel. De winkel wordt geopend in het mooie winkelcentrum De Driehoek in Oldenzaal en is de tweede Primera winkel van ondernemer Remco Pol.

Primera opende in 1991 de deuren van haar eerste winkels in o.a. Zevenbergen, Boskoop en Eindhoven. Dit jaar zijn er alweer 13 nieuwe winkels geopend, waaronder de 500e winkel in Oldenzaal. De 500e winkel behoort toe aan Remco Pol. Het ondernemersbloed zit bij Remco in de familie, twee broers runnen namelijk ook Primera winkels.

Primera is de grootste keten van Nederland met zelfstandige ondernemers en nestelt zich met 500 winkels in de top 10 van grootste winkelketens van Nederland. De winkelketen heeft met haar 500 winkels een landelijke dekking. Er zit altijd wel een winkel in de buurt en heeft daardoor een gedegen buurtfunctie. Primera heeft de afgelopen jaren flink ingezet op verbreding, met onder andere uitbreiding van het aanbod van handige services en een assortiment cadeautjes van het woonmerk Riverdale. Naast de fysieke winkels zet Primera ook online in op diverse assortimenten, zoals het specialistische aanbod cadeaukaarten en gepersonaliseerde producten.

De 500e winkel wordt op 14 oktober a.s. op een feestelijke manier geopend voor de consumenten. Op maandag 16 oktober wordt de opening tevens gevierd met de ondernemer, en onder andere bestuur, directie en genodigden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Huiswerkapp geeft binnen 10 seconden uitleg

De nieuwe Diamond