in

Rakuten Kobo en bol.com lanceren luisterboeken

Eindeloos aanbod verhalen met het nieuwe Kobo Plus-abonnement – Vanaf vandaag bieden Rakuten Kobo en bol.com luisterboeken aan. Met de gebruiksvriendelijke app kunnen boekenliefhebbers nu ook luisteren naar een verhaal.

Luisterboeken kunnen los worden gekocht bij bol.com of Kobo of zijn verkrijgbaar via het Kobo Plus-abonnement. Hiermee krijgen boekenfans onbeperkt toegang tot meer dan 28.000 nationale en internationale titels. Aan dit aanbod worden wekelijks nieuwe luisterboeken toegevoegd. Ideaal voor wie liever luistert dan leest of multitaskend van een verhaal geniet.

Kobo Plus is beschikbaar in drie verschillende vormen:

  • Alleen e-books lezen via het reguliere Kobo Plus Lezen e-bookabonnement voor 9,99 euro per maand.
  • Alleen luisterboeken luisteren via een afzonderlijk Kobo Plus Luisteren-abonnement voor 8,99 euro per maand (introductieprijs*).
  • Zowel onbeperkt luisteren als e-books lezen via het gecombineerde Kobo Plus Lezen & Luisteren-abonnement voor 12,99 euro per maand.

Original content

Boekenliefhebbers kunnen luisterboeken uit elk genre kiezen, bijvoorbeeld de bestsellers Mijn Verhaal van Michelle Obama, De dag van de doden van Nicci French en De hemel verslinden van Paolo Giordano. In navolging op het succes van Kobo Originals in Kobo Plus bevat het aanbod luisterboeken ook exclusieve titels, zoals gesproken versies van de Kobo Originals-serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman en de reeks In Naam van de Vader van Linda Jansma. De nieuwste Kobo Original is de detective De Kriminalist, een audiodrama dat zich afspeelt in het Amsterdam van de jaren 1920. Dit verhaal is gecreëerd door bekroonde producers en schrijvers, onder wie Simon de Waal, Dick van den Heuvel en Steven de Jong**. Het audiodrama is net zo binge-waardig als een misdaadserie op tv.

Digitale leesrevolutie

Bol.com is in 1999 opgericht als de eerste online boekenwinkel in Nederland. In 2014 ging bol.com een samenwerking aan met Kobo en innoveerden ze samen verder door e-books aan te bieden in Nederland en België. In 2017 lanceerden zij samen de abonnementsdienst Kobo Plus. Nu voegen ze een nieuw hoofdstuk aan dat verhaal toe door boekenliefhebbers te laten genieten van het gemak om een verhaal voorgelezen te krijgen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Bevestigd: HDR10+ voor toonaangevende OnePlus 7 Pro scherm

Online bestedingen vijf jaar later: Telecom, laptop, TV en iPad