in

Razer lanceert zVAULT, een virtuele valuta met ingebouwd beloningsysteem

Digitale portemonnee biedt veilig betalingsplatform en beloningsysteem voor meer dan 22 miljoen gebruikers.

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, kondigt zVault aan: een platform voor een virtueel valuta.zVaults doelstelling is om de door gamers geprefereerde betaalmethode voor aankopen en in-game transacties te worden. Het gepatenteerde valutasysteem is gebaseerd op zGold eenheden, met een wisselkoers van 100zGold:US$1 ten tijde van lancering.

“De introductie van zVault biedt gamers toegevoegde waarde dankzij veilig betaalcomfort en een geweldig beloningsprogramma,” zegt Min-Liang Tan, CEO en mede-oprichter van Razer. “Dit is veel meer dan een club of credit card beloningsprogramma, of micro-transactie oplossing. Onze ultieme visie is een complete gamereconomie, uitgegroeid van het zVault ecosysteem. zVault is sociaal, interactief en nuttig. Het opent de deuren naar een veiligere manier van betalen en een uitgebreide beloningsmarkt voor onze fans.”

Razers zVault is een veilige digitale portemonnee voor gamers, met virtuele valuta voor betalingen en beloningen. zVault gebruikers kunnen veilig betalen voor digitale items met zGold. Aankopen gemaakt met zGold leveren zSilver op. zSilver wordt ook verdiend door het gebruik van Razer software als Razer Cortex en Arena.

Razers virtuele valuta platform is toegankelijk voor Razer ID-houders via https://zvault.razerzone.com. Er zijn momenteel meer dan 22 miljoen geregistreerde Razer ID-gebruikers.

Gebruikers kunnen op de zVault website content en exclusieve aanbiedingen vinden. Ook kunnen ze zSilver inwisselen voor beschikbare beloningen. Gebruikers kunnen hun portemonnee opladen door zGold packs op de site te kopen. zGold packs zijn beschikbaar in denominaties van 3,000, 5,000 en 10,000. Ze kunnen aangeschaft worden via PayPal, credit cards, Openbucks en Paysafecard.

Free-to-play games die zijn ontwikkeld door Hi-Rez Studios (“SMITE,” “Paladins”) en Smilegate West (“CrossFire,” “Lost Saga”) accepteren momenteel zGold. Gamewinkels IndieGala en GamersGate bieden de mogelijkheid om via zVault games in de vorm van Steam keys te kopen.

Osama Deeb, Smilegate West’s global payments and partnerships lead, zegt: “Smilegate West is verheugd om de wederzijdse voordelige samenwerking met Razer uit te breiden en zo onze producten te introduceren bij een groter publiek dan ooit te voren. Razer zGold, een gamer-gefocuste betaaloptie, stelt Smilegate West in staat om de meer dan 22 miljoen gamers die al onderdeel zijn van het Razer netwerk aan te spreken.” Smilegate West accepteert zGold op zijn online portal Z8Games. Z8Games is momenteel het tehuis van “Lost Saga,” een free-to-play 3D fighting game, en “CrossFire,” ’s werelds populairste online first-person shooter met meer dan 400 miljoen geregistreerde gebruikers.

Ook Trion Worlds zal in de nabije toekomst zGold als betalingsoptie in zijn zes games integreren.

“Trions en Razers doelgroepen zijn een en dezelfde: tientallen miljoenen toegewijde gamers over de hele wereld,” aldus Scott Harstman, CEO van Trion Worlds. “Het is volkomen logisch om ons geweldige partnerschap met Razer uit te breiden en zVault betalingen en beloningen op te nemen. Wij houden ervan om nieuwe manieren te vinden waardoor onze spelers extra beloningen kunnen verdienen.”

Om de officiële lancering van zVault te vieren, biedt Razer voor een gelimiteerde tijd een bonus aan Razer ID-gebruikers: een starter gift pack met 2.000 zSilver; tot 30 procent bonus zGold als gebruikers hun portemonnee opladen; meer manieren om zSilver te verdienen; kortingsdeals en bonus in-game items voor geselecteerde aankopen met zGold.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Millennial ontwikkelt zich niet uit eigen beweging op IT vlak

Surround-systeem met stijl – zelfs voor meerdere ruimtes