in

Razer voegt pc-componenten toe aan zijn productaanbod

Razer Kunai, Razer Hanbo, Razer Katana en Razer PWM Fan Controller zijn eerste hoogwaardige gaming pc-componenten van het bedrijf. – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt de Razer Kunai, Razer Hanbo, Razer Katana, en Razer PWM Fan Controller op de markt.

Dit is een nieuwe reeks hoogwaardige pc-componenten waarmee enthousiastelingen de ultieme gaming-pc kunnen bouwen. De nieuwe componenten omvatten geavanceerde hydraulische case-ventilators, all-in-one waterkoelers, platina-rated voedingen en controllers voor maximale prestaties en aanpassingsmogelijkheden.

Verder voldoen ze aan de hoogste betrouwbaarheidsnormen en via eenvoudige plug-and-play software krijgen gebruikers toegang tot de thermische informatie van de pc. Deze producten kunnen via Razer Synapse ingeschakeld worden en beschikken over adressable RGB (aRGB)-verlichting om de game-ervaring te verbeteren.

“Vandaag breiden we het Razer ecosysteem uit naar hoogwaardige pc-componenten, en brengen we Razer-kwaliteit naar een voor ons nieuwe categorie”, zegt Min-Liang Tan, mede-oprichter en CEO van Razer. “De producten die we vandaag hebben gelanceerd zijn slechts het begin van de vele geavanceerde pc-componenten die we in de nabije toekomst op de markt zullen brengen. ‘Voor Gamers. Door Gamers’ staat centraal bij alles wat we doen, en deze nieuwe componenten maken die belofte waar met een uitstekende bouwkwaliteit en topprestaties voor desktop-gaming.”

Gemaakt voor enthousiastelingen

De introductie van deze nieuwe pc-componenten markeert een nieuwe mijlpaal voor Razers uitbreiding naar nieuwe productgebieden binnen de desktop gaming-categorie. Elk product is ontworpen met de pc-liefhebber in gedachten, en geïntegreerd in alle Razer software om een meeslepende en eenvoudig ervaring voor eindgebruikers te garanderen.

De Razer Kunai zijn hoogwaardige case-ventilators met de nieuwste hydraulische technologie. Deze ventilators zijn ontworpen om de luchtstroom te maximaliseren en zijn geoptimaliseerd om efficiënt en stil je PC te koelen. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten: 120 en 140 millimeter. Daarnaast hebben ze LED’s met allerlei aRGB-verlichtingsmogelijkheden zodat ze passen bij de vorm en stijl van elke gaming-pc.

De Razer Hanbo zijn All-In-One (AIO) waterkoelers in een addressable RGB-pompkap en het resultaat van een technologische samenwerking tussen Razer en Asetek. Ze bieden maximale CPU thermische koeling prestaties en zijn verkrijgbaar in formaten van 240 of 360 millimeter. Het geoptimaliseerde ontwerp van de pompinlaat zorgt voor een stille werking en hogere betrouwbaarheid. Hierdoor levert de waterkoeler betrouwbare prestaties met aanpasbare en addressable RGB-verlichting. In de toekomst zullen Razer en Asetek blijven samenwerken aan geheel nieuwe AIO-koeltechnologie.

De Razer Katana zijn platina-rated ATX-voedingen die het benodigde vermogen leveren met de prestaties, betrouwbaarheid en CPU/GPU-ondersteuning die gamers verlangen. Deze volledig modulaire voedingen hebben hoogwaardige elektrische componenten die zorgen voor een zeer efficiënte en consistente stroomvoorziening. Ze zijn verkrijgbaar van 750 tot 1.200 watt met een platina-rating, en een exclusieve titanium-rated voeding van 1.600 watt. De hele lijn is inclusief een zero RPM aRGB-ventilator en is compatibel met Razer Chroma.

Als aanvulling op deze nieuwe oplossingen, komt Razer ook met een nieuwe Pulse Width Modulator (PWM) Fan Controller die maximaal acht Razer Kunai-ventilators ondersteunt. De Razer PWM Fan Controller kan worden geïntegreerd met Razer Synapse zodat de ventilatorcurve kan worden aangepast en de luchtstroom en thermische prestaties van elke gaming-pc kunnen worden verbeterd.

Razer begint deze maand met het verschepen van de nieuwe componenten naar de Verenigde Staten. De uitrol naar de rest van de wereld volgt later dit jaar.

Vooroplopen in de branche voor pc-componenten

Razer heeft een nieuw team samengesteld om dit belangrijke initiatief te leiden waarbij Richard Hashim is aangesteld als VP of Growth voor Razers systeemafdeling. Richard Hashim is een van de meest ervaren senior executives in de branche van hoogwaardige pc-componenten. Tijdens zijn carrière heeft Hashim veel productlijnen voor pc-componenten gelanceerd voor enthousiastelingen, doe-het-zelvers en gamers over de hele wereld.

“Razer heeft een geweldige reputatie op het gebied van gaming-laptops en randapparatuur, en softwareplatforms zoals Razer Synapse en Chroma behoren tot de meest geavanceerde en meest gebruikte applicaties voor gamers van dit moment”, zegt Richard Hashim. “Vandaag brengt Razer voor het eerst zijn innovatieve, revolutionaire technologie naar de hoogwaardige computing-branche. Al onze nieuwe geavanceerde producten worden ontworpen om naadloos samen te werken met Razer-software en de game-ervaring voor consumenten te verbeteren. Verwacht dus binnenkort meer spannende aankondigingen.”

Meer informatie over Razers nieuwe pc-componenten is hier beschikbaar.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Uitleesapparatuur voor je auto

The Park Playground opent nieuwe VR-vestiging in Den Haag, nodigt publiek uit op op 7 november