in

Speck kondigt nieuwe hoesinnovaties aan voor de iPad Air (2020)

Na het Apple-evenement van vorige week heeft Speck zijn nieuwe, verbeterde Balance Folio-hoes voor de iPad Air voorgesteld. Deze hoes past zowel op de nieuwe iPad Air als op de iPad Pro 11” (2018-2020).

De nieuwe Balance Folio is een slanke en stijlvolle hoes met valbescherming van 1,2 meter, meerdere kijk- en typhoeken, laadcompatibiliteit voor de Apple Pencil (2e generatie) en een magnetisch camerascherm en Microban-bescherming.

Twee innovatieve functies: magnetisch camerascherm en Microban-bescherming

Om perfecte foto’s te nemen kun je met magneten op de achterzijde van de hoes de cameralens afschermen wanneer deze niet wordt gebruikt en eenvoudig terug te trekken wanneer je een foto wilt maken.

Zoals alle nieuwe iPhone hoezen van Speck heeft ook deze iPad-hoes een Microban®-productbescherming. Als wereldleider in antimicrobiële technologie biedt Microban International bescherming tegen bacteriën op hoesoppervlakken die vlekken en geuren veroorzaken. Consumenten kunnen gerust zijn dat hun telefoonhoes schoner is dan wat enkel met het blote oog zichtbaar is, omdat onzichtbare microben die oppervlakken verontreinigen worden geëlimineerd. De beproefde Microban-technologie bestrijdt op continue en doeltreffende wijze de groei van een breed spectrum aan bacteriën.

Balance Folio voor iPad Air kan vooraf besteld worden in Black en Navy voor €39,95 bij Phone House, Telecombinatie en Welcom.

Speck Products maakt ook Balance Folio-hoezen in tal van kleuren voor de iPad 8e generatie, die ook passen voor de iPad van 10,2 inch (2019), iPad Pro van 11 inch (2018-2020) en iPad Pro van 12,9 inch (2018-2020). Klik hier om het volledige assortiment te bekijken.

Over Speck

Speck maakt prijswinnende hoesjes die ontworpen zijn om een impact te maken en er een op te vangen. Sinds 2001 maken we onderscheidende producten voor ‘s werelds beste smartphones, tablets en laptops. We leveren een balans tussen kunstzinnige vormgeving en beproefde valbescherming, voor een zichtbaar en voelbaar verschil. Wij hebben onze wortels in het hart van Silicon Valley, op het snijvlak van design en technologie, wat ons inspireert tot het maken van meesterlijk ontworpen producten. Wij geloven dat perfectie in de details zit, daarom gaan onze hoesjes verder dan een superieure bescherming met een mooi design, strakke lijnen en doelgerichte functies. Wij creëren hoesjes die je in staat stellen om op meer plaatsen te komen en meer te genieten van je mobiele apparaten. Leer ons kennen op speckproducts.eu.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

HP transformeert gamen door de ultieme draadloze ervaring

Microsoft neemt ZeniMax Media en game uitgever Bethesda Softworks over voor $7,5 miljard