in

HP transformeert gamen door de ultieme draadloze ervaring

OMEN introduceert Warp Wireless-technologie en NVIDIA® GeForce RTX™ 30-serie GPU’s toevoegingen aan OMEN 30L Desktop – HP heeft deze week de nieuwe OMEN-accessoires met Warp Wireless-technologie en OMEN Command Center 4-integratie geïntroduceerd om zo een draadloos ecosysteem aan te bieden dat game-ervaringen transformeert.

Het bedrijf breidt de OMEN 30L Desktop ook uit met NVIDIA® GeForce RTX™ 30-serie GPU’s, waardoor gebruikers de vrijheid en flexibiliteit krijgen die ze nodig hebben voor een game-ervaring van topklasse. De draadloze accessoires werden voor het eerst getoond tijdens OMEN Underground, onder toeziend oog van de wereldberoemde skater Tony Hawk.

In deze ongekende tijden komen de voordelen van gamen meer naar boven, aangezien mensen meer tijd thuis doorbrengen en daardoor meer nieuwe manieren verkennen om zichzelf te vermaken. PC-gamers spenderen gemiddeld tot meer dan vier uur per week aan gamen5. Dit is een reden voor huidige gamers om op zoek te gaan naar nieuwe, krachtige accessoires die overzicht bieden in verschillende spelruimtes, en tegelijkertijd de kracht bieden om de hele dag te gamen zonder vertragingen. Daarnaast is voor de meeste gamers kabelbeheer een serieus probleem, omdat ze een opgeruimd bureau willen6. HP heeft een nieuw assortiment draadloze accessoires ontworpen – OMEN Frequency Wireless Headset, OMEN Vector Wireless Mouse en OMEN Spacer Wireless TLK Keyboard – met Warp Wireless Technology – voor uitmuntende audio, draadspanning zonder draad en gamen zonder oponthoud. Door gebruik te maken van de Warp Wireless-technologie met 2,4 GHz-verbinding1 hebben gamers een veilige, flexibele en meeslepende draadloze ervaring binnen het OMEN-ecosysteem. Door de nieuwe draadloze accessoires te koppelen aan een OMEN 30L Desktop met een NVIDIA® RTX™ 30-serie GPU wordt draadloos en krachtig gamen naar een hoger niveau getild.

“Gamers zijn lang terughoudend geweest om volledig draadloze accessoires te gebruiken vanwege bezorgdheid over vertraging, de levensduur van de batterij en de algehele kwaliteit, ondanks de grote wens voor meer efficiëntie in de ruimte, vooral met streaming opstellingen die steeds meer worden verspreid,” zei Judy Johnson, directeur van Gaming and Esports, HP Inc. “HP blijft grensverleggend werk leveren door de uitbreiding van ons OMEN-ecosysteem van wereldklasse voor het verbeteren van de game-ervaring. Dit resulteert in draadloze vrijheid met dezelfde prestaties als in kabels in het portfolio, zonder compromissen te sluiten”.

NIEUW NIVEAU VAN DRAADLOZE SPELERVARINGEN

De OMEN Frequency Wireless Headset biedt lag-vrije audio1, zodat spelers nooit een belangrijk geluid7 missen tijdens de intense game sessie. De afgelopen tijd is draadloos gebruik sterk toegenomen, gamers besteden nu 40% van hun tijd via een draadloze verbinding, 33% van hun tijd aan het gebruik van een 3,5mm-verbinding en 24% van hun tijd aan het gebruik van USB als het gaat om gaming koptelefoons8. Ervaar onberispelijke audio met krachtige 7.1 surround sound en C-Media Xear™ in combinatie met aanpasbare EQ en verlichting binnen OMEN Command Center voor het creëren van een krachtige en gepersonaliseerde soundscape. Deze headset wordt ondersteund door een batterij die tot 30 uur meegaat3, USB-C®-oplading en een microfoon die omgevingsgeluiden onderdrukt, en is gebouwd voor precieze en betrouwbare draadloze geluidsweergave.

OMEN Vector Wireless Mouse is de snelste USB-C® oplaadbare gamemuis ter wereld2. Het verlangen naar een draadloze ervaring heeft zich ook uitgebreid tot muizen, waarbij bijna de helft van de gamers de voorkeur geeft aan een draadloze muisoptie9. Met een batterijlevensduur tot 10 uur in slechts vijf minuten opladen en volledig opladen in 90 minuten met een batterijlevensduur tot 180 uur, kunnen gamers eenvoudig lang spelen3. Deze muis biedt alle mogelijkheden voor lag-vrije gamen, inclusief de OMEN Command Center-integratie voor gevoeligheidsinstellingen, toetsenbindingen en verlichting, een 16000 DPI Pixart PAW3335 draadloze sensor en de mechanische schakelaars van Omron met een levensduur van 50 miljoen clicks10.

Het prachtige compacte OMEN Spacer Wireless TKL Keyboard heeft een ontwerp dat een meer ergonomische houding mogelijk maakt en tegelijkertijd ruimte vrijmaakt op het bureau. Data hebben aangetoond dat een indrukwekkend hoog aantal van 60% van de gamers in de toekomst niet of nauwelijks een bekabeld toetsenbord zal aanschaffen6. Het toetsenbord is ontworpen om aan deze vraag te voldoen en wordt geleverd met een dubbele modus voor de vrijheid om draadloos of bekabeld te spelen. Met een speelduur tot 75 uur11 duurt het vijf minuten om de USB-C® op te laden, zodat de batterij zes uur lang meegaat zonder achtergrondverlichting, en dat alles beveiligd en gecontroleerd binnen het OMEN Command Center. Draadloze vrijheid bereikt ook comfort en precisie met geluidloze maar tactiele MX Cherry Brown schakelaars10, 100% anti-ghost en N toets roll-over, en magnetisch afneembare palmsteun voor lange gamesessies.

NEXT-GEN GRAFISCHE KRACHT

OMEN 30L Desktop tilt de grafische prestaties naar een hoger niveau met de introductie van de nieuwe NVIDIA® GeForce RTX™ 3090, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 en NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 GPUs. De nieuwe NVIDIA® GeForce RTX™ 30-serie GPU’s – de 2e generatie RTX – is voorzien van nieuwe RT-cores, Tensor-cores en streaming multiprocessors, wat zorgt voor verbluffende beelden, verbazingwekkend snelle framerates en AI-acceleratie in games en creatieve toepassingen. De RTX 30-serie wordt aangedreven door de NVIDIA® Ampère-architectuur, die een toename van de prestaties per watt levert tot 1,9X ten opzichte van de vorige generatie, en levert moeiteloos grafische ervaringen in alle resoluties, zelfs tot 8K aan de bovenkant. De GeForce RTX™ 3090, 3080 en 3070 vertegenwoordigen de grootste GPU-generatiesprong in de geschiedenis van NVIDIA®.

“Het is ongelooflijk belangrijk om de best mogelijke spelervaring te leveren”, zegt Matt Wuebbling, vice president van de wereldwijde GeForce-marketing bij NVIDIA®, “daarom zijn we blij dat HP NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series GPU’s toevoegt aan de OMEN 30L Desktop – wat niet alleen verbazingwekkende prestaties maar ook de 2e generatie RTX aan gamers over de hele wereld brengt”.

TOPKLASSE GAMING ECOSYTEM

  • Ervaar een verbluffend 7.1 surround sound7 met 53 mm drivers via de nieuwe OMEN Blast Headset. De headset is gebouwd met het oog op comfort dankzij een veerkrachtige hoofdband en grote eersteklas kunstlederen oorkussens. De headset heeft ook een intrekbare microfoon met passieve noise-cancellation, zodat je teamgenoten je alleen kunnen horen in het heetst van de strijd. Flexibiliteit is de belangrijkste factor met een 3,5 mm aux die compatibiliteit biedt voor verschillende consoles, terwijl de OMEN Command Center-ondersteuning de mogelijkheid biedt om audio-equalificatieprofielen te maken en op te slaan.
  • De HP X24i en HP X24ih Gaming Monitoren zijn de ultieme instapmodellen voor gaming, beide gebouwd met een IPS-paneel dat ultra brede kijkhoeken met kleurrijke foto’s biedt en in het geval van de X24ih een in hoogte verstelbare standaard. Geniet van laser scherpe nauwkeurigheid door middel van een 144 Hz verversingssnelheid10 met 1ms reactietijd10 en AMD FreeSync™ Premium12 wat resulteert in een spel dat van het scherm afspringt, deze monitoren bieden een voorsprong op de concurrent.

PRIJSSTELLING EN BESCHIKBAARHEID

  • OMEN Frequency Wireless Headset is al beschikbaar voor een startprijs van €199,99
  • OMEN Vector Wireless Mouse is al beschikbaar voor een startprijs van €99,99
  • OMEN Spacer Wireless TLK Keyboord is beschikbaar voor een prijs van €209,99
  • OMEN Blast Headset is beschikbaar voor een startprijs van €99,99
  • HP X24i Gaming Monitor is al beschikbaar voor een startprijs van €219,99
  • HP X24ih Gaming Monitor is beschikbaar voor een prijs van €219,99
  • OMEN 30L Desktop met nieuwe NVIDIA® GPU’s is naar verwachting later dit jaar beschikbaar.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

KALEA innovatie verandert keukenafval binnen 48 uur in voedingsrijke compost

Speck kondigt nieuwe hoesinnovaties aan voor de iPad Air (2020)