in

Synology introduceert DiskStation DS2419+

Desktop NAS met grote capaciteit ondersteunt groeiende bedrijven in de verwerking van hun gegevensstromen – Synology heeft de DiskStation DS2419+ geïntroduceerd, een desktop NAS met 12 sleuven waarmee kleine en middelgrote bedrijven de groeiende gegevensstromen via verschillende toepassingen eenvoudig kunnen beheren.

IT-beheerders zijn hiermee in staat de steeds groter wordende gegevensstromen van groeiende bedrijven beter te verwerken.

“Niet alle kleine en middelgrote bedrijven hebben een eigen serverruimte voor hun IT-infrastructuur,” zegt Jason Fan, Product Manager bij Synology Inc. “De DS2419+ is ontwikkeld om groeiende bedrijven te helpen moeiteloos een schaalbare opslagoplossing in te zetten die geschikt is voor iedere kantooromgeving.”

“Niet alle kleine en middelgrote bedrijven hebben een eigen serverruimte voor hun IT-infrastructuur,”

De belangrijkste functies van DS2419+ zijn:

  • Grote en schaalbare opslagruimte, gelijkwaardig aan standaard rackservers: De DS2419+ kan tot 12 schijven ondersteunen in één desktopchassis en biedt daardoor een enorme opslagruimte, evenveel als een standaard 2U rackserver. De opslagruimte kan verder worden uitgebreid tot 288TB wanneer de NAS wordt verbonden met de uitbreidingseenheid DX1215.
  • Quad-core CPU en uit te breiden DDR4-geheugen tot 32GB: De 2.1 GHz quad-core CPU kan verschillende opslagtaken verwerken en de ingebouwde 4GB DDR4 SODIMM kan verder worden uitgebreid tot 32GB.
  • PCIe 3.0-sleuf voor optionele NIC of M.2 NVMe/SATA SSD M2D18-adapterkaart: Gebruikers kunnen verschillende add-on opties kiezen afhankelijk van hun gebruiksscenario’s. Bovenop de vier ingebouwde 1GbE-poorten, is een optionele netwerkinterfacekaart beschikbaar om de netwerkdoorvoer verder te verhogen tot 1700 MBps. Er is ook een M.2 NVMe/SATA SSD-adapterkaart, M2D18, beschikbaar om de random IOPS-prestaties te verbeteren.
  • Geavanceerd Btrfs-bestandssysteem met 65.000 snapshots van het volledige systeem en 1.024 snapshots per gedeelde map: Door de beschikbaarheid van het Btrfs-bestandssysteem ondersteunt DS2419+ geavanceerde snapshottechnologie. Door inplanbare en vrijwel onmiddellijke gegevensbescherming blijven bedrijfsgegevens in gedeelde mappen en virtuele machines in iSCSI LUNs veilig en beschikbaar in geval van een disaster.

DS2419+ draait op DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met kwalitatieve toepassingen die gegevensbeveiliging en efficiëntie verbeteren. Synology heeft diverse onderscheidingen in de media ontvangen. Zo bemachtigde Synology een toppositie in het NAS-middensegment in het onderzoek van TechTarget naar opslagoplossingen en werd het bedrijf zeven keer op rij door PC Mag uitgeroepen als ‘Readers’ Choice’.

Synology’s Extended Warranty (EW202) kan samen met de DS2419+ worden aangeschaft, is beschikbaar in diverse regio’s, en biedt tot 5 jaar garantie op de hardware.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Allgifts waarschuwt: veel geïmporteerde powerbanks mogelijk onveilig

De nieuwe OPPO AX7 smartphone: betaalbare eyecatcher met uitstekende specificaties