in

Tip: Herbeleef waardevolle momenten

Haal met Kamera Express en Mediafix die verborgen schat aan herinneringen van zolder en laat oude mediabestanden digitaliseren

Een videoband met de trouwdag van je ouders, een geheimzinnig negatief fotorolletje uit de jaren ‘90 of opnames van jouw eerste judowedstrijd. Jouw zolder of opbergbox kent hoogstwaarschijnlijk nog een verborgen schat aan herinneringen, die nu het daglicht niet zien. Kamera Express helpt jou bij het tot leven brengen van deze waardevolle momenten door een samenwerking met Mediafix. De partners digitaliseren jouw waardevolle mediabestanden.

De foto- en videospecialist ziet een toenemende vraag naar het digitaliseren van videocassettes, negatieven en dia’s. Ben Cornelisse – CEO van Kamera Express – zegt hierover; “We zien steeds vaker dat consumenten hun dierbare herinneringen bij zich willen hebben. Het digitaliseren van analoge media past perfect in die trend. Door de samenwerking met Mediafix kunnen we de dienstverlening aan onze klanten optimaliseren en professionaliseren. Dit past perfect in ons concept als totaalaanbieder voor de beeldmaker.” Om de samenwerking tussen de twee partners te vieren, krijgen klanten kleine cadeaus: een gratis USB-stick bij digitalisering van dia’s, negatieven en foto’s en gratis retourzending bij digitalisering van videocassettes en smalfilms.

Hoe werkt het?

Je brengt je analoge media naar één van de Kamera Express winkels in Nederland. Mediafix is vervolgens verantwoordelijk voor het digitaliseren van jouw mediabestanden. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Je kunt het mediabestand ook per post naar Kamera Express opsturen. Zo heb jij binnen no time een mooie herinnering terug voor maar 15 cent per negatief of foto.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DHL Parcel opent klimaatneutrale CityHubs voor last mile

Marantz investeert in de toekomst van het CD-formaat met de CD 60