in

WINACTIE: de nieuwe 2k QHD webcam van Trust

Trust introduceert een gloednieuwe webcam, de Taxon. Ontwikkeld met gezinnen en thuiswerkers in gedachten, beschikt de nieuwste webcam van Trust over QHD-resolutie (2560 x 1440), plug-and-play USB connectiviteit en verschillende montagemogelijkheden, waarmee Trust een webcam van hoge kwaliteit biedt die eenvoudig te gebruiken is.

Aangezien de meeste van onze dagelijkse activiteiten nog steeds rond het huis plaatsvinden, vertrouwen zowel thuiswerkers als gezinnen op kwalitatieve tools om digitaal met elkaar verbonden te blijven. Daarom breidt Trust zijn webcam-aanbod uit met een 2k-webcam, de Taxon. De QHD-resolutie (2560 x 1440) met 30 frames per seconde, zorgt voor een pixelscherpe video, terwijl twee geïntegreerde microfoons stemmen helder oppikken om storingsvrije audio te bieden.


WINNEN! Like & deel de Taxon

Trust stelt de Taxon beschikbaar voor een winactie! Wat moet je doen om kans te maken? Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 23 april 2021, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren de winnaar met de gewonnen prijs! ~


De Taxon is daarnaast uitgerust met slimme functies voor extra gebruiksgemak. De glazen groothoeklens is ideaal voor groepsgesprekken; de hoek van 80 graden bestrijkt een groter gebied dan een standaardlens, zodat meer dan één persoon in het videokader passen, zonder de camera te verplaatsen of de positie aan te passen. Bovendien kunnen thuisgebruikers met de privacy filter hun privacy waarborgen en ervoor zorgen dat niets zichtbaar is dat ze niet willen.

De webcam werkt met alle videotoepassingen, waaronder Skype, Zoom en Teams. De webcam wordt geleverd met een standaard met meerdere standen voor flexibele plaatsing overal in het huis. Dankzij het plug-and-play-ontwerp met USB-aansluiting is het heel eenvoudig om hem te installeren.

De belangrijkste kenmerken:

  • Video van hoge kwaliteit met een resolutie van 2560 x 1440 (QHD) met 30 beelden per seconde
  • Extra ondersteuning voor 720p HD en 1080 Full HD
  • Glazen groothoeklens met autofocus
  • Twee geïntegreerde microfoons
  • Ingebouwde privacy filter
  • Led-statusindicators op de voorzijde
  • Universele standaard

De Taxon is de nieuwste toevoeging aan het brede Trust assortiment dat zich richt op werken en verbinden vanuit huis. Naast meerdere webcams bevat het assortiment ook toetsenborden, muizen en headsets voor naadloos gebruik in huis en (thuis)kantoor.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Netatmo onderzoek: te hoge luchtvochtigheid in Nederlandse woningen van juni tot en met december

DigiTest: Case Logic Reflect laptop sleeves & Lectro accessoiretassen