in

DigiTest: Case Logic Reflect laptop sleeves & Lectro accessoiretassen

Dit keer geen gadgets of een laptop dat wordt onderworpen aan een DigiTest, maar misschien wel net zo belangrijk als het product zelf; de bescherming. Om precies te zijn bescherming én handzame manier van het meenemen van je kostbare apparaten en accessoires. Sinds de komst van de cassettebandjes in de jaren tachtig ontwikkeld Case Logic al slimme oplossingen voor handzame opbergsystemen.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en ontwerpt Case Logic tassen en sleeves voor de Retail, B2B en educatieve markten. De Case Logic producten beschermen jouw favoriete elektronische apparaten en spullen, die daarmee toegankelijk blijven en er bovendien heel stijlvol uit zien. Door de jaren heen is Case Logic uitgegroeid als specialist en innovator op het gebied van kwalitatieve oplossingen om apparaten te beschermen, te vervoeren en op te bergen. Case Logic biedt de gebruiker 25 jaar garantie op hun producten en wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht.

Reflect laptop sleeves

We zijn hier bij Digitailing laatst overgestapt op een mobielere manier van werken, de iMacs hebben plaatsgemaakt voor een losse ultrawide monitor met daaraan gekoppeld een 13” MacBook Pro M1. Collega’s komen binnen met hun laptop onder hun arm, pluggen in en kunnen werken. Uiteraard ook handig voor op locatie en wel zo professioneel. Een complete rugzak of laptoptas is voor ons niet nodig, dus de Reflect laptop sleeves brengen dan de ideale oplossing. Deze sleeves zijn er in veel verschillende formaat- en kleurvariaties, keuze genoeg voor iedereen, van zestien tot dertien inch en er is ook nog een 13” MacBook Pro variant.

De sleeves hebben een dun ontwerp en zijn voorzien van een zachte pluche binnenvoering om eventuele krassen te voorkomen. De zes millimeter dikke laag traagschuim voelt niet alleen goed aan maar beschermt uiteraard ook uitstekend. De sleeves wegen nog geen vierhonderd gram en zijn voorzien van een asymmetrische ritssluiting waardoor je gemakkelijk je laptop op kan bergen en vice versa uiteraard. Wat opvalt is dat je laptop precies binnen de rits valt en dus niet zal schuiven omdat hij te ruim in z’n jasje zit. Case Logic staat voor de kwaliteit en duurzaamheid van haar product getuigen de vijfentwintig jaar garantie die je krijgt op de Reflect laptop sleeves.

Nu onze MacBooks op een stijlvolle manier bescherming hebben wil je natuurlijk next-level gaan. Wel zo professioneel om de sleeves te laten bedrukken met je bedrijfslogo bijvoorbeeld. Dit kan in full color en dat is uiteraard mooi binnenkomen bij een potentiële klant. Vanaf deze zomer ga je daar niet meer mee naar een drukker maar regel je dat gelijk via de Case Logic webshop.

Lectro accessoiretas

De sleeves zijn voor ons dus de oplossing voor werken op kantoor of thuis maar als we op locatie zijn heb je natuurlijk meer nodig dan alleen je MacBook. Opladers, USB sticks, harde schijven, telefoonkabeltje en ga zo maar door. Je hebt al snel een flink aantal accessoires welke mee op reis gaan. De compacte Lectro accessoiretas is daar een handige oplossing voor, geen traagschuim bescherming dit keer maar de tas voelt stevig maar toch flexibel aan, gemaakt van duurzame materialen.

De binnenzijde is voorzien van verschillende compartimenten en elastische lussen om naar eigen inzicht je accessoires en kabeltjes in te delen. Een notitieblokje en pen kunnen er ook makkelijk bij voor degene die nog old school notities maken. En wanneer je op reis gaat biedt een steekvak aan de buitenzijde plaats voor je paspoort en benodigde pasjes. Zelfs je mobiele telefoon tover je hieruit snel tevoorschijn. De Lectro is compact genoeg om in het opbergvak van je vliegtuigstoel te passen. Aan de buitenzijde bevind zich ook een stevige lus waar je de accessoire-tas makkelijk aan kan vasthouden. Een voordeel ten opzichte van een complete laptoptas is dat je je accessoires er gewoon los bij kan pakken en dus compacter en toegankelijker is.

Je hebt al snel een flink aantal accessoires welke mee op reis gaan

De Case Logic Lectro accessoiretassen komen in drie verschillende formaten en ook voor deze tassen geldt dat je voor een full color opdruk kan gaan. Dat matcht wel zo lekker met je bedrukte sleeve!

Reacties

Reageren

3 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

WINACTIE: de nieuwe 2k QHD webcam van Trust

Zyxel Nebula komt met meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb