in

24/7 verbinding met je voertuig met Garmin Dash Cam Live

Altijd verbonden 4G-dashcam geeft automobilisten een gerust gevoel, of ze nu aan het stuur zitten of niet bij hun voertuig zijn

Garmin kondigt vandaag de nieuwe Garmin Dash Cam™ Live aan, een continu verbonden1 4G-dashcam2 die bestuurders toegang geeft tot een live-beeld van de camera. Met toevoeging van een 4G-abonnement kunnen automobilisten de Garmin Drive™-app gebruiken om on-demand alles te bekijken wat in het zicht ligt van de Dash Cam Live in hun voertuig. Bestuurders zullen genieten een gerust gevoel wanneer ze hun voertuig geparkeerd achterlaten, omdat ze waarschuwingen ontvangen bij diefstal en andere incidenten3. De camera neemt een high-definition 1440p-video op met een gezichtsveld van 140 graden, met Garmin Clarity™ HDR-optiek voor zowel overdag als ‘s nachts haarscherpe details, en geeft een duidelijk beeld van ieder mogelijk incident.

Je kunt je veilig voelen, of je nu je vrachtwagen op de truck-parking achterlaat of je cabriolet bij het strand.

“We zijn verheugd om onze eerste met 4G verbonden dashcam aan te bieden, zodat bestuurders altijd toegang hebben tot hun camera, ook wanneer er geen WiFi netwerk in de buurt is”, zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland. “Net als de populaire deurbel-camerasystemen die zicht rondom de voordeur geven, kan Garmin Dash Cam Live 24/7 dienen als ooggetuige en geeft ultieme gemoedsrust en bewustzijn van de situatie. Je kunt je veilig voelen, of je nu je vrachtwagen op de truck-parking achterlaat of je cabriolet bij het strand.”

Met Dash Cam Live worden opgeslagen videoclips automatisch vierentwintig uur lang opgeslagen in een veilige, online kluis en zijn ze toegankelijk via de Garmin Drive-app. De camera staat altijd aan, wat betekent dat hij automatisch video’s van incidenten opneemt en opslaat. Ook legt hij de tijd, datum en locatie van opgeslagen video’s vast met de ingebouwde GPS. Wanneer gebruikers een opgenomen video willen openen of delen zijn zij niet afhankelijk van wifi, waardoor de 4G-connectiviteit Dash Cam Live standaard dashboardcamera’s overtreft.

Gemak achter het stuur

Bestuurders zullen de hoogwaardige functionaliteit van deze dashcam waarderen, inclusief het gemak om de camera met hun stem4 te kunnen bedienen. Met gesproken commando’s kunnen bestuurders video’s opslaan, opnames stoppen/starten en foto’s maken, terwijl ze hun handen aan het stuur houden. Het maakt niet uit of je verkeersleider bent, zakelijk reist of elke dag naar je werk rijdt. Gebruikers kunnen ook profiteren van waarschuwingen in de auto5, zoals melding van aanrijdingen, het verlaten van de rijstrook en flitspalen, om veiliger rijden te stimuleren en het situatiebewustzijn te vergroten.

Met een robuust ontwerp is Dash Cam Live gemaakt om zware voertuigomgevingen te weerstaan, ook direct zonlicht en hoge temperaturen. Hij is direct uit de doos klaar voor gebruik. Met de meegeleverde microSD™-geheugenkaart kunnen bestuurders hun camera monteren en op pad gaan.

Om te kunnen genieten van alle functies van deze 4G-dashcam, kunnen bestuurders een Vault-abonnement activeren via de Garmin Drive-app. De abonnementen beginnen bij € 10,99 per maand en faciliteren 24/7 functies als live weergave, locatietracking, diefstalwaarschuwingen, noodcontactmeldingen en parkeerwachtmeldingen, evenals de mogelijkheid om de opslagduur van video’s te verlengen tot maximaal 30 dagen.

De Garmin Dash Cam Live is nu verkrijgbaar met een adviesprijs van € 399,99. Ga voor meer informatie naar garmin.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Alienware en Dell presenteren nieuwe gaming-laptops

JBL breidt soundbar assortiment uit