in

Blijf alert met Garmin’s eerste connected Dash Cam serie

Dash Cam Mini 2, 47, 57, en 67W helpt bestuurders dag en nacht op de hoogte te blijven door middel van HD-ooggetuigenvideo, Live View-bewaking en Vault-opslag.

Garmin introduceert vandaag een geheel nieuwe spraakgestuurde dash cam serie met automatische video-opslag en Live View monitorings-opties om belangrijke momenten vast te leggen wanneer zich incidenten voordoen. Ontdek nu de Garmin Dash Cam Mini 2, 47, 57, en 67W; dashcams in broekzakformaat die vrijwel onopgemerkt op de voorruit zitten terwijl ze video’s opnemen en deze automatisch opslaan van elk gedetecteerd incident.De videoclips zijn veilig en eenvoudig terug te vinden in Garmin’s nieuwe online Vault om te bekijken en te delen. Met de nieuwe functies Parking Guard en Live View houdt deze connected dash cam serie je geparkeerde voertuig in de gaten en waarschuwt het op afstand voor activiteiten met een melding op de compatibele smartphone via de Garmin Drive™ app.

Wanneer je moet bewijzen wat er onderweg is gebeurd – kijk dan niet verder dan onze dash cams

“Wanneer je moet bewijzen wat er onderweg is gebeurd – kijk dan niet verder dan onze dash cams. Onze nieuwe online Vault-opslag maakt het snel en eenvoudig om opgeslagen video’s te delen,” zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland. “De camera’s geven bestuurders ook gemoedsrust door de introductie van nieuwe connected functies die essentieel zijn voor het bewaken van je geparkeerde voertuig wanneer je er zelf geen zicht meer op hebt.”

Kleine camera’s, grote technologie

Of je nu kiest voor de Dash Cam Mini 2 in sleutelformaat, of de iets grotere modellen Dash Cam 47, 57, of 67W, elk model biedt een heldere HD-video met eigen Garmin Clarity HDR (High Dynamic Range) optiek die dag en nacht scherpe details vastlegt. De Dash Cams zijn voorzien van GPS2 om te laten zien waar en wanneer gebeurtenissen plaatsvinden, waarschuwingen voor de bestuurder3 en een duidelijk 2-inch LCD-scherm aan de achterzijde van de camera. Gebruikers kunnen ook commando’s uitspreken om video’s op te slaan, audio-opnames te starten en te stoppen, foto’s te maken en meer.

Mis geen moment

  • Opgeslagen video’s worden automatisch gedurende 24 uur bewaard in de beveiligde online Vault met opties om video’s maximaal 30 dagen op te slaan.4
  • Live View-monitoring en Parking Guard-waarschuwingen informeren bestuurders als er een incident wordt gedetecteerd rond het geparkeerde voertuig van de bestuurder.1
  • Spraakbediening met optionele audio-opname is beschikbaar in het Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en Zweeds.
  • Driver Alerts3, zoals waarschuwingen voor dreigende botsingen, optrekkend verkeer voor u en het onbedoeld verlaten van de rijstrook, zorgen voor een veiligere rijervaring.
  • De dubbele USB-lader biedt een extra poort om snel extra elektronische apparaten op te laden.

De nieuwe Garmin Dash Cam serie is nu verkrijgbaar en heeft een adviesverkoopprijs variërend van €129,99 tot € 249,99. Ga voor meer informatie naar www.garmin.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Een wijze les: ga voor WiFi 6

DigiFocus: Case Logic Huxton serie (incl. video bedrukken)