in

DigiGame: Star Wars Outlaws review

De eerste open-wereld Star Wars-game speelt zich af tussen Star Wars:The Empire Strikes Back en Star Wars: Return of the Jedi, waarin de criminele onderwereld floreert. Star Wars Outlaws is verkrijgbaar op Xbox Series X | S, PlayStation 5, Amazon Luna en Windows pc via Ubisoft Connect.

Star Wars Outlaws wordt ontwikkeld door Massive Entertainment* en nodigt spelers uit om het Star Wars-sterrenstelsel als nooit tevoren te ervaren door middel van een origineel verhaal dat zich afspeelt tussen Star Wars: The Empire Strikes Back en Star Wars: Return of the Jedi. Terwijl de Galactic Empire meedogenloos de definitieve ondergang van de Rebel Alliance najaagt, leeft de criminele onderwereld op. Fans spelen als de sluwe schurk Kay Vess (Humberly González, Ginny & Georgia) en haar trouwe metgezel Nix (Dee Bradley Baker, Star Wars: The Bad Batch), terwijl ze een van de grootste overvallen plegen die de Outer Rim ooit heeft gezien. Op zoek naar de middelen om een nieuw leven te beginnen, vechten en stelen Kay en Nix zich een weg door de misdaadsyndicaten van het heelal en sluiten ze zich aan bij de meest gezochte personen van het heelal.

In Star Wars Outlaws gaan Kay Vess en haar metgezel Nix op zoek naar de kans van hun leven. In dit tijdperk wordt de heerschappij van de Empire afgeleid door de rebellen die maar niet op willen houden, wat leidt tot een gouden tijdperk voor de onderwereld. Als ervaren dief trekken Kay’s capriolen de aandacht van Sliro, de leider van een nieuw, dreigend crimineel syndicaat: Zerek Besh. Nadat Sliro een prijs op Kay’s hoofd heeft gezet, krijgen Kay en Nix hun enige kans op vrijheid: een van de grootste overvallen aller tijden plegen. Kay en Nix moeten door de onderwereld van het heelal navigeren en hun reputatie opbouwen bij legendarische criminele organisaties zoals het Pyke Syndicaat, het Hutt Kartel, de Ashiga Clan en Crimson Dawn terwijl ze uitgroeien van straatdieven tot ervaren outlaws.

​Kay en Nix kunnen elke situatie in hun voordeel gebruiken: gebruik stealth en gadgets om de overhand te krijgen, gebruik Nix om vijanden af te leiden en weg te lokken, of ga het gevecht aan met blasters in gespannen situaties tijdens hun reis. Om de ultieme overval te plegen, moeten Kay en Nix op zoek gaan naar en samenwerken met een groep bandieten, waaronder de strijdlustige droid ND-5 (Jay Rincon). Terwijl ze waardevolle goederen stelen, geheime locaties infiltreren en vijanden te slim af zijn, moeten ze zorgvuldig afwegen welke invloed hun keuzes hebben op hun status bij elk syndicaat, want elke zet heeft invloed op Kay’s steeds veranderende reputatie.

Om de juiste middelen en bemanning voor de ultieme overval te verzamelen, reizen Kay en Nix door het hele melkwegstelsel en ervaren ze verschillende nieuwe en iconische locaties: Canto Bight, Kijimi, Tatooine, Akiva en de winderige savanne van Toshara. Onderweg verkent Kay bruisende steden en cantina’s, racet ze op haar speeder door uitgestrekte landschappen en loodst ze haar schip, de Trailblazer, door de wildernis van de ruimte. Als het misgaat, helpt de Trailblazer hen ook bij het achtervolgen, ontwijken en aanvallen om de overhand te krijgen in spannende ruimtegevechten met de Empire en andere vijanden.

Lees hier de review van Star Wars Outlaws onze vrienden van PU.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Maak van het geluid je superkracht

Sony’s 1000X serie nu verkrijgbaar in Smoky Pink ​