in

AOC lanceert de nieuwe V2-serie met elegante en superslanke monitoren

Monitorspecialist AOC kondigt de gloednieuwe V2-serie aan. Deze bestaat uit drie monitoren van 21.5, 23.8 en 27 inch. Deze superslanke monitoren zijn uitgerust met een aan drie zijden randloze IPS-paneel met Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels.

Ook beschikken de monitoren over brede kijkhoeken (178/178) en nauwkeurige kleuren (72% NTSC-gammabereik). Het nieuwe en innovatieve randloze “edge” ontwerp verbergt het scherm achter het paneel voor een ultraheldere look. De monitoren hebben een extra slank zijprofiel (7,7 mm voor de 21.5/23.6 inch monitoren en 7,9 mm voor de 27 inch monitoren), en een platte achterkant zonder uitstulpingen. Een stevige maar elegante metalen standaard is 20° kantelbaar en houdt de monitor in de optimale positie, zelfs wanneer de behuizing, hoofdtelefoonaansluiting en videosignaalverbindingen worden gebruikt. De V2-reeks voldoet aan de behoeften van de casual gamer met haar snelle responstijd van 5 ms, verversingssnelheiden van 75Hz en de AMD FreeSync dat tearing en schokkerige beelden vermindert.

Dun, slank en elegant – de nieuwe V2-serie van AOC is er in drie maten: 21,5, 23,8 en 27 inch

De nieuwe V2-serie laat de innovatieve aanpak van AOC zien: monitorontwerp in combinatie met uitstekende beelden. De serie bestaat uit drie modellen, de 22V2Q van 21.5 inch, de 24V2Q van 23.8 inch en de 27V2Q van 27 inch. De 250 cd / m² helderheid zorgt voor een goede zichtbaarheid in heldere of zonnige ruimtes. Het innovatieve ontwerp van de V2-serie ziet er compact en elegant uit en het slanke profiel van de V2-serie is net zo dun als een smartphone.

Het indrukwekkende uiterlijk, ontwerp, levendige kleuren en gamemogelijkheden, maakt de V2-serie uitermate geschikt voor studenten en thuis- en entertainmentgebruikers die hun beeldschermen met trots willen presenteren. Via de digitale ingangen, waaronder de HDMI en DisplayPort, kan je verschillende bronnen aansluiten naast desktop- en draagbare pc’s, zoals gameconsoles, settopboxen etc. Aan de audio-uitvoer kan je ook een koptelefoon of externe luidsprekers aansluiten.

Dankzij de aantrekkelijke bouw is de V2-reeks ook geschikt voor openbare ruimtes waar het uiterlijk van een monitor belangrijker wordt. De zwarte, hoogglansafwerking van de vierkante voet, de holle metalen voet en de onderste randen van de OSD-knoppen, dragen allemaal bij tot het premiumgevoel van deze schermen.

De V2-serie wordt ook geleverd met innovatieve AOC-technologieën, zoals de Flicker-Free-technologie, die de helderheid regelt met gelijkstroom (DC) in plaats van PWM (Puls breedte modulatie), of de Low Blue-modus die potentieel schadelijke blauwe golflengten vermindert. De innovatie gaat verder met “Clear Vision”, dat de duidelijkheid, scherpte en levendigheid van de Standard Definition (SD) inhoud verhoogt. Voor meer productiviteit ondersteunt de V2-serie gemakkelijk hanteerbare multi-monitor setups met de AOC Screen + software.

Op bij te dragen aan een duurzame en groene planeet, houdt de V2-serie van AOC zich ook aan de EPA 7.0-voorschriften.

De 21.5 inch 22V2Q, 23.8 inch 24V2Q en de 27 inch 27V2Q bevatten een DisplayPort- en HDMI-kabel, hebben een garantie van 3 jaar en zullen beschikbaar zijn in juli 2018 met adviesposten van respectievelijk 139 EUR, 149 EUR en 209 EUR.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Dark Base Pro 900 rev. 2: be quiet! voert uitgebreide verbeteringen door aan high-end behuizing

Klassiek horlogedesign met grensverleggende technologie in Special Edition Gear S3 en Gear Sport