in

Barst in je iPhone scherm? Zo los jij het op!

Een barst in je iPhone scherm is enorm vervelend. Helemaal wanneer het scherm zo gebarsten is dat het LCD of OLED gedeelte in het scherm kapot is en je hierdoor vreemde vlekken of een helemaal zwart beeld ziet. Veel mensen met een kapot iPhone scherm, blijven even lang rondlopen totdat dit moment komt.

Doorlopen met een kapot iPhone scherm niet slim

Iedereen die doorloopt met een kapot scherm is niet slim bezig. Door grote schade aan het scherm ontstaat er in veel gevallen schade aan de binnenkant van het toestel doordat er veel stof of in sommige gevallen zelfs water in het toestel komt. We adviseren juist om dit te voorkomen door op tijd het scherm te vervangen! Wil je toch nog even rondlopen met een kapot scherm maar wil je geen risico lopen? Plaats dan een iPhone screenprotector op het scherm zodat er geen water of stof in het toestel kan komen.

De mogelijkheden van een iPhone scherm reparatie

Er zijn veel mogelijkheden om je iPhone scherm te laten herstellen. Zo kan je natuurlijk terecht bij Apple of een van de repair partners van Apple. Zeker bij de nieuwste modellen is dit een goede optie om je iPhone te laten maken. Is je iPhone ouder? Dan is het misschien interessanter om het toestel bij een lokaal reparatiebedrijf te laten herstellen of het toestel zelf te repareren. Zo kan je momenteel voor de iPhone X een iPhone reparatie aan het scherm (inclusief het OLED gedeelte) laten uitvoeren voor bijvoorbeeld 139 euro, dit is aanzienlijk minder dan dat je het scherm laat vervangen door de “officiële manieren”. Het kopen van een iPhone X scherm is al mogelijk voor minder dan 100 euro, ben je een beetje handig? Dan kan je deze met een video van YouTube eenvoudig vervangen! Dit is momenteel de goedkoopste optie wanneer jij zelf handig bent.

Verlengen van de levensduur belangrijk

Het is zonde om bij een kapot iPhone scherm het toestel af te schrijven. Helaas wordt in de praktijk een toestel nog te vaak in de keukenlade gelegd wanneer er slechts 1 onderdeel kapot is. Veel mensen zijn dan ook niet op de hoogte dat het herstellen van een iPhone scherm in veel gevallen niet duur is.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sonos onthult Era (met video)

Hybride werken klinkt nog beter met de nieuwe generatie luidsprekers van Jabra