in

Copaco voegt IBM Cloud infrastructure toe aan eigen 2tCloud platform

Copaco heeft haar 2tCloud portfolio uitgebreid met IBM Cloud infrastructure. Met IBM Cloud infrastructure kunnen resellers gemakkelijk een flexibele IT-omgeving creëren. Copaco biedt IBM Cloud infrastructure aan via het eigen cloud services delivery platform 2tCloud.

Bianca Van Engeland

Hierdoor kunnen partners snel en eenvoudig cloud services ontwikkelen, beheren, hosten en aanbieden aan klanten.

In november 2016 introduceerde Copaco via 2tCloud reeds ‘IBM Connections Cloud’, een unieke geïntegreerde set van social business oplossingen. Met de toevoeging van IBM Cloud infrastructure aan de IBM Marketplace propositie van Copaco, zijn resellers nu ook in staat om een volledige cloud infrastructuur in te richten voor klanten. De infrastructure catalogus van IBM Cloud bestaat onder andere uit cloud servers, storage, load balancers, firewalls en IP-adressen. Deze kunnen worden afgenomen in een flexibel abonnementsmodel op uur- of maandbasis, of op basis van gebruik (pay-per-use).

“Als ‘single point for everything as a service’ zijn we er trots op dat IBM Cloud infrastructure onderdeel is van ons portfolio.”

Resellers kunnen met IBM Cloud infrastructure een publieke, private en hybride cloud omgeving creëren voor klanten. Hierin kunnen servers en andere cloud resources naadloos worden geïntegreerd met privénetwerken, API’s en beheersystemen. 2tCloud partners van Copaco kunnen de IBM cloudoplossingen zelf activeren, beheren en bundelen met diensten van andere toonaangevende 2tCloud vendoren binnen thema’s zoals Workspace & Productivity en Security Back-up & Recovery. De kosten van alle cloud services worden geconsolideerd op één overzichtelijke, maandelijkse factuur, waardoor zowel partners als eindgebruikers administratief volledig worden ontzorgd.

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions Group, Copaco:
“Als ‘single point for everything as a service’ zijn we er trots op dat IBM Cloud infrastructure onderdeel is van ons portfolio. Met IBM Cloud infrastructure kunnen nieuwe partners van Copaco een eigen Infrastructure & Outsourcing propositie vormgeven. Voor partners die al een Infrastructure & Outsourcing portfolio aanbieden, is IBM Cloud infrastructure een waardevolle toevoeging om klanten meer keuzemogelijkheden te bieden. Enerzijds bieden we unieke bare metal servers aan partners die hoge eisen stellen aan de capaciteit van de serveromgeving en de kracht van on-premise willen combineren met het gemak van cloud. Anderzijds hebben partners die een flexibel aanbod zoeken voor bijvoorbeeld e-commerce of remote desktop omgevingen, een ruime keuze aan virtuele- en dedicated cloud servers. Via ons 2tCloud platform zijn onze partners in no-time aan de slag!”

Om partners te overtuigen van de kracht van IBM Cloud infrastructure, kan men een maand lang gratis testen via Copaco. Meer informatie over IBM Cloud infrastructure via Copaco en het aanvragen van een trial vindt u via: ibmmarketplace.copaco.com/ibm-cloud

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Van scherm naar papier in amper zeven seconden vanuit sluimerstand

Amacom Segway Ninebot

Amacom en Segway-Ninebot gaan samenwerking aan