in

Dé zaken voor online zakelijk succes

Iemand die een beetje van digitalisering houdt is er dol op; gadgets. Nu is het één meer nodig dan het andere. Een slimme wasmachine is fijn, maar geen must have.

Maar wanneer je ook online grotendeels afhankelijk bent van technologie om je werk te kunnen doen, heb je een extra argument om deze aan te schaffen. Gadgets volgen elkaar daarnaast zeer snel op, daarom hier een overzicht van de gadgets waar jij zeker in moet investeren op zakelijk gebied.

Kies zakelijk

Wanneer jij grotendeels je geld online verdient dan is het aan te raden hier ook je online spullen op in te richten. Zo is er het programma van Samsung Zakelijk. Hierbij kun je tegen zeer scherpe prijzen het nieuwste van het nieuwste aanschaffen. Wij zijn vooral fan van het van deze nieuwe smartphone, de Samsung Galaxy Z Flip4 & Z Fold4 i. Dit is de inklapbare telefoon van de Samsung. Met deze samenvatting doen we hem wel te kort, want het kan veel meer dan opgevouwen worden. Dat een inklapbare smartphone weer terug zou komen, dat konden we ons enkele jaren geleden nog niet voorstellen, maar het is toch werkelijkheid geworden. Een gadget waar de liefhebber zijn vingers bij kan aflikken. En wanneer je voor zakelijk abonnement kiest brengt dit vele voordelen met zich mee.

Doe soft

Naast het feit dat je voor online succes de beste hardware nodig hebt, is de software minstens zo belangrijk. Goede versies hiervan kunnen je veel werk besparen, het is dan ook aan te raden hierin te investeren. De verleiding is namelijk groot om te kiezen voor gratis varianten, maar dat is niet altijd de meest slimme keuze. Een professioneel Office Pakket kan je veel gedoe besparen. Ook het hebben van een alomvattend boekhoudprogramma levert je veel winst op. Kortom, kies zakelijk voor de laatste versies van software gericht op de zakelijke markt. Hierdoor wordt de maandelijkse aangifte opeens een stuk minder vervelend. En niet onbelangrijk bij software, doe je updates!

Kies merkbewust

Terugkomend op de Samsung Galaxy Z Flip4, dit is een werkelijke aanrader op het gebied van gadgets op dit moment. Maar schaf dan ook meteen de rest van de hardware aan van dit merk. Zo weet je zeker dat alles eenvoudig synchroniseert en dat de bovenstaande aangekochte software op alle apparaten werkt. Want ook dit gaat je veel tijd en frustratie schelen, nooit meer een verouderde agenda en daardoor foutieve en verschoven afspraken.

Online zakelijk succes hangt natuurlijk ook ontzettend van je eigen inzet af. Toch zijn er een aantal zaken waar je in kunt investeren om de kans van slagen een stuk groter te maken. De juiste spullen, zowel aan de harde als de softe kant zijn hier voorbeelden van. Wees niet te zuinig om hier niet in te investeren. Dit zijn namelijk investeringen die zichzelf op termijn daadwerkelijk gaan terugbetalen. Daarnaast is investeren als ondernemer meer dan logisch, dit geldt ook voor de online ondernemer!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Van alle Europeanen shoppen Nederlanders het vaakst online

Huiskamersessies ft. Joris Voorn & Johana Kroft door Philips TV & Sound – 21/10