in

DigiGames: Resident Evil, Mario + Rabbids, Call of Duty, Dark Pictures

Pakjesavond komt er aan, en wij hebben een paar goed tips: … Resident Evil Village Gold Edition | Mario + Rabbids Sparks of Hope | Call of Duty®: Modern Warfare® II & Dark Pictures: The Devil in Me

Resident Evil Village Gold Edition

De langverwachte DLC voor Resident Evil™ Village is eindelijk gearriveerd! De Winters’ Expansion en de Resident Evil™ Village Gold Edition-bundel zijn nu wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 en Xbox One. Deze uitbreiding introduceert nieuwe manieren om te genieten van het bekroonde, achtste hoofddeel in de beroemde survival horror-franchise, inclusief de “Third Person Mode”, nieuwe speelbare personages voor “The Mercenaries Additional Orders”, waaronder de statige Lady Dimitrescu, en het laatste hoofdstuk van de Winters-familiesaga, “Shadows of Rose.”

Platforms: PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam, inclusief cross-play support
Review: PU


Mario + Rabbids Sparks of Hope

Spelers nemen het samen met Mario en de Rabbid-helden op tegen Gesela, een kwaadaardige kosmische entiteit die chaos wil creëren in het heelal. Gesela en diens volgelingen zijn vastbesloten om alle energie in het universum te consumeren en iedereen te vernietigen die in hun weg staat, waaronder de Sparks: griezelige wezens die zijn ontstaan uit de fusie van Lumas en Rabbids. Tijdens een epische reis door het heelal verkennen spelers verschillende planeten vol eigenaardige inwoners en hilarische geheimen, en worden ze vergezeld door een kleurrijke cast van personages, waaronder Rabbid-Rosalina en zelfs een oude vijand: Bowser!

Platforms: Nintendo Switch
Review: XGN


Call of Duty®: Modern Warfare® II – Cross-gen-bundel

Activisions Call of Duty®: Modern Warfare® II kent het #1 best verkopende openingsweekend ooit in de franchise, met meer dan $800 miljoen wereldwijd aan sell-throughs na de eerste drie dagen vanaf de release op 28 oktober 2022.  De blockbuster opening overtreft alle grootste wereldwijde box office openingen van 2022 en overtreft ‘Top Gun: Maverick,’ en ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ wereldwijde box office openingen gecombineerd.

Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc
Review: PU


Dark Pictures: The Devil in Me

In The Devil in Me worden spelers uitgenodigd in een prachtige recreatie van het World’s Fair Hotel, gebouwd door de Amerikaanse seriemoordenaar H.H. Holmes. Ze besturen de crew van Lonnit Entertainment, low-budget documentairemakers die naar het hotel zijn gelokt met de belofte van iets unieks, iets dat de kijkcijfers van hun true-crime show zou kunnen opkrikken. Hun lot ligt in de handen van de spelers, die onder druk onmogelijke beslissingen moeten nemen, terwijl hun moorddadige gastheer elke beweging in de gaten houdt.

Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.
Review: PU

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De metaverse als nieuw toevluchtsoord voor cybercriminelen. Hoe gevaarlijk is het eigenlijk?

AGON’s 5e generatie breidt uit met 270 Hz/240 Hz QHD-modellen die voorzien zijn van IPS-QD- en VA-panelen