in

DigiGames: COD Vanguard & FIFA 22

Nog net even voor we morgen van pakjesavond gaan genieten… Call of Duty: Vanguard & FIFA 22 passen allebei in je ‘digitale’ schoen hoor, deze games móét je gewoon hebben! Hieronder een paar reviews van onze collega’s van Power Unlimited.

Call of Duty: Vanguard

Strategisch elke vijand uitschakelen, welke het lef heeft in uw weg te staan terwijl het geluid van afketsende kogels je verdoofd in een overweldigend lawaai van het slagveld in de nieuwste Call of Duty game! Ontwikkeld door Activision en Sledgehammer Games, presenteert Call of Duty: Vanguard de meest influentiele veldslagen van de Tweede Wereldoorlog – verdiep uzelf in verwoestende oorlogsvoering op een globale schaal. Van het verdedigen van Stalingrad, tot het vechten boven de Pacific, keert de franchise terug met een pakkend verhaal en ditto ervaring, welke de spelers laat zien hoe de geschiedenis permanent herschreven werd. Koop Call of Duty: Vanguard Xbox key en word de vanguard van het altijd veranderende gezicht van oorlog!

Platforms: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC
Review: PU


FIFA 22

Ervaar de next level van verdieping met de nieuwe FIFA game! De FIFA 22 release datum is op de 2e van oktober en Electronic Arts belooft heel veel nieuwe content en innovaties voor enthousiastelingen van deze lang lopende sport simulatie serie. Elke modus is verbeterd om betere functionaliteit te leveren, fundamentele gameplay veranderingen zijn gemaakt om alles realistischer te laten lijken en een diepgaand rooster van over 17.000 spelers en 700+ teams staat klaar voor de overwinning op het speelveld! Test uw vaardigheden in 30 van de grootste competities, ga online nek aan nek met andere spelers of bouw een succesvolle carriere in de voetvalwereld met de FIFA 22 Xbox Live key!

Platforms: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC
Review: PU

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Welke advertentiemogelijkheden zijn er met Google?

Ontdek exclusieve beloningen met Samsung Vriendenvoordeel-programma