in

DigiGames september

Deze games hadden we al een tijdje liggen op de redactie, lees hieronder de reviews van: Days Gone, Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry & F1 2019

Days Gone

In Days Gone speel je als Deacon St. John, een premiejager die liever de gevaren van de weg riskeert dan veilig en droog zit in een van de kampen. Twee jaar na de uitbraak van een wereldwijde epidemie is er nog maar weinig over van de bevolking. Miljoenen zijn veranderd naar de geesteloze, wilde wezens die overlevenden ‘Freakers’ noemen. De vaardigheden die Deacon heeft geleerd in zijn vorige leven als outlawbiker geven hem een voorsprong in het eindeloze gevecht om in leven te blijven… Maar zijn deze vaardigheden genoeg?

Stap je trouwe motor op en reis door een beeldschone maar dodelijke wereld. Vind en plunder verlaten dorpen, zoek redding bij overlevenden of kies voor gewelddadigere manieren om de dood te ontsnappen in Days Gone.

Review: pu.nl
Platforms: PS4

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry

Kijk uit dames, ik kom eraan! Mijn nieuwe avontuur, Leisure Suit Larry – Wet dreams don’t dry, neemt mij -ongeacht de route of wending van het lot- van het einde van de jaren 80 rechtstreeks naar het jaar 2018 en wauw, hoe de wereld is veranderd! Terwijl mijn kijk op de wereld en vrouwen van de jaren 80 botst met de moderne realiteit, harder dan de borsten van een weelderige blonde vrouw die langs het strand rent, ben ik helemaal klaar om mijn weg te vinden in de 21e eeuw! In een “point & click” avontuur dat ik typerend zou noemen voor het genre, ervaren we hoe ik val voor Faith, de hot-to-trot-assistant van de baas bij Prune, een technologiebedrijf dat wereldwijd succesvol is.

Omdat zelfs daten tegenwoordig digitaal plaatsvind, moet ik aan mijn score op Timber werken, de volledig hippe, kan-nergens-komen-zonder-dating-app waar ik met vrouwen op dates ga, hun behoeften voldoe en punten scoor voor mijn Timber profiel. Wanneer ik de kans krijg tussendoor, kijk ik altijd naar de nieuwe bikini foto’s op Instacrap.

Review: Tweakers.nl
Platforms: Switch

F1 2019

F1® 2019 bevat alle officiële teams, coureurs en 21 circuits van het 2019 seizoen. Dit jaar is F2™ ook van de partij en kunnen spelers het 2018 seizoen voltooien met namen als George Russell, Lando Norris en Alexander Albon. Het 2019 F2™ seizoen zal beschikbaar worden gesteld als gratis digitale update tijdens het seizoen. Na zich gevestigd te hebben als een van de best gewaardeerde race franchise aller tijden, bouwt F1® 2019 verder op het succes van eerder edities en levert het een ervaring die de kwaliteit en productiewaarden van zijn race-tegenhangers overtreft.

Met meer nadruk op de grafische getrouwheid zijn de omgevingen aanzienlijk verbeterd en komen de tracks tot leven. Racen in de nacht is nu nog realistischer en het opgewaardeerde F1® uitzendgeluid en beeldmateriaal voegen nog meer realisme toe aan alle aspecten van het raceweekend.

Review: XGN.nl
Platforms: PS4, Xbox One, PC

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vind de perfecte steun met de NewStar Screenfitter

HP breidt printerportfolio uit met HP Smart Tank Plus-serie