in

DigiGames Switch… Eindelijk!

Het heeft even geduurd maar we gaan tegenwoordig ook los met de Nintendo Switch, vandaag hebben we deze voor je; Mario + Rabbids: Kingdom Battle – Gold Edition, Hunting Simulator, Whisper, Sonic Mania Plus, Go Vacation | Lees hieronder de reviews of bekijk de trailers.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle – Gold Edition

Mario + Rabbids Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachtse ontmoeting tussen het bekendste videogamepersonage, Mario, en de ondeugende en chaotische Rabbids. Hun missie: het Paddestoelenrijk herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze vortex. Hiervoor moeten Mario, Luigi, Princess Peach, Yoshi en de Rabbids als een team samenwerken en uit hun verschillen, kracht putten. Help deze acht helden met het ontdekken van een nieuwe wereld die verdraaid is door de ondeugende Rabbids, gevuld met geheimen en verwijzingen naar klassieke Mario games! Versla onvoorspelbare vijanden in dynamische turn-based gevechten en coop-uitdagingen, en los onderweg puzzels op. Ontdek een feel-good en modern avontuur exclusief ontworpen voor Nintendo Switch, overal, altijd en met iedereen speelbaar.

Platform: Switch
Review: PU


Hunting Simulator

In Hunting Simulator waan je je middenin de natuur dankzij de adembenemende graphics en dieren met ultra-realistisch gedrag. Met verschillende gamemodi en honderden doelstellingen om te voltooien staat er altijd een nieuw jachtavontuur op je te wachten.
– Meer dan 35 diersoorten wonen in hun natuurlijke ecosystemen – 12 Grote jachtgebieden gebaseerd op bestaande regio’s over de hele wereld – Tientallen wapens (zoals geweer, boog en kruisboog)en accessoires (zoals lokvogels, kunstaas en windpoeder) – 4 Gamemodi: een campagne met meer dan 100 missies, jacht op watervogels, vrije jacht zodat je je eigen tempo kunt aanhouden en kleiduifschieten zodat je je eigen shietvaardigheden kunt verbeteren.

Platform: Switch
Review: Gamekings


Whisper

Net als in de film is Stormwind een wilde, jonge hengst die niemand durft te berijden. Totdat Mika langs komt. Ze leert het paard kennen en bedwingen, waarna ze samen de meest spannende avonturen kunnen gaan beleven. De speler kan al rijdend op de rug van Stormwind de bijzondere wereld van Mika en Stormwind beleven. Breng tijdens de avonturen uitdagende taken tot een goed einde. Natuurlijk moet Stormwind ook goed verzorgd worden en bouwen Mika en Stormwind een bijzondere band op.

Volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandse schermtekst. | Verzorg Stormwind goed en hou zijn conditie en gezondheid in de gaten. | Bouw een band op met Stormwind en geniet van de vrijheid van paardrijden nadat je spannende rij-opdrachten hebt afgerond. | Zorg goed voor Stormwind en houd hem in topconditie zodat je samen de avonturen aan kan gaan. | Rij op Stormwind en ontdek in verschillende missies de prachtige wereld van Kaltenbach. | Leer Mika’s leven kennen voorbij het bekende verhaal. Ontmoet oude vrienden en ontdek de locaties uit de film. | Geniet van de originele soundtrack van de film!

Platform: Switch
Meer informatie: Mindscape


Sonic Mania Plus

Speel als Sonic, Tails, en Knuckles terwijl je door nieuwe Zones snelt die gebaseerd zijn op de klassieke games uit de jaren ’90. Elke level zit propvol spannende verrassingen en uitdagende nieuwe bossfights. Waag je door de nieuwe levels met behulp van Sonic’s nieuwe Drop Dash, Tails’ nieuwe vliegactie, Knuckles zijn klimvaardigheden, en bestrijd Dr. Eggman’s robotten. Het spel bevat talloze nieuwe paden en geheimen om te ontdekken. Sonic Mania Plus bevat volgende extra’s: Fysieke items: – Holografische / metalen folie O-ring. – SEGA Megadrive omkeerbare inlay. – Artbook met 32 pagina’s. Nieuwe digitale inhoud: – 2 nieuwe speelbare personages – Mighty the Armadillo + Ray the Squirrel. – Nieuwe competitiemodus voor meerdere spelers. – Sla je speedrun pogingen op en bekijk ze achteraf opnieuw. – Herwerkte levels. – Verbeterde Boss-moeilijkheidsgraden.

Platform: Switch
Review: Eurogamer


Go Vacation

Verken met je familie of vrienden het eiland Kawawii vol sportieve activiteiten, verdeeld over prachtige resorts! Ontdek iedere dag iets nieuws terwijl je het eiland verkent op jouw manier; wandelend, te paard, op een sneeuwscooter of met een van de andere voertuigen. Je doet mee aan de leukste activiteiten in de sneeuw, de bergen, op het strand of in de stad. Wat dacht je van skydiven, beach volleybal of een sneeuwballengevecht? Door het eiland te verkennen en deel te nemen aan alle pret verzamel je kleding en voorwerpen om je vakantiehuis in te richten. Intussen geniet je van lekkernijen van de hippe foodtrucks en maak je de mooiste foto’s van het eiland en de dieren die je tegenkomt.Go Vacation voor Nintendo Switch speel je waar, wanneer en met wie jij wilt. Alle activiteiten zijn met vier spelers tegelijk te doen!

Platform: Switch
Review: Gadgetgear


 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ASUS ZenFone Max Pro (M1) met ultrakrachtige batterij nu verkrijgbaar in Nederland

DigiTip: SPACE ONE Wireless black edition