in

Infotheek Group een van de nationale winnaars van European Business Awards 2017/2018

Infotheek Group is een van de nationale winnaars van de European Business Awards 2017/2018 geworden. Het bedrijf won de prijs in de categorie ‘bedrijven met een omzet hoger dan 150 miljoen euro’.

Dat werd bekendgemaakt tijdens een event in de Britse ambassade in Brussel. Het is de elfde keer dat de prijs wordt uitgereikt. De European Business Awards is een initiatief van adviesbureau RSM, dat belastingadvies en auditdiensten biedt en actief is in 43 landen in Europa.

“Deze awards kennen een lange historie en wij vinden het dan ook een eer dat we nu deze prijs hebben gewonnen”

Als nationale winnaar doet Infotheek Group ook mee aan de verkiezing van European Public Champion. De bekendmaking daarvan vindt plaats op 23 mei 2018 in Warschau, Polen. Bij de European Business Awards worden bedrijven beoordeeld op aspecten als innovatie, ethiek en bedrijfssucces.

Infotheek Group heeft een sterke positie verworven rond de circulaire economie – het verkopen van nieuwe, afgedankte en gerenoveerde producten, zoals pc’s, schermen en notebooks – en is de grootste circulaire IT-speler van Europa. De Infotheek Group deed afgelopen jaar verschillende overnames, waaronder die van Scholten Awater en Centralpoint.nl. Daarmee veroverde de groep in één klap de markleiderspositie in de Benelux voor wat betreft end-useractiviteiten.

Jordy Kool, CEO van Infotheek Group, is blij met de award. “Deze awards kennen een lange historie en wij vinden het dan ook een eer dat we nu deze prijs hebben gewonnen. Wij kijken uit naar eind mei, wanneer de prijzen voor European Public Champion worden uitgereikt.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Eindelijk! Een snoerloze stofzuiger met de zuigkracht van een traditionele stofzuiger met snoer

Renewd-toestellen beste uit de Consumentenbond refurbished iPhone test