in

Philips tv toont nieuwe modellen in de 9000, 7000 en 6400 serie

Philips tv toont de nieuwe modellen in de 9000, 7000 en 6400 serie die de komende maanden zullen uitkomen – De nieuwe modellen beschikken onder andere over de volgende highlights:

Philips tv toont de nieuwe modellen in de 9000, 7000 en 6400 serie die de komende maanden zullen uitkomen – De nieuwe modellen beschikken onder andere over de volgende highlights:
• HDR10 en Hybrid Log Gamma voor een perfect contrast
• Nieuwe UHD Premium OLED voor ultieme beeldkwaliteit
• Nieuwe snellere & krachtigere P5-engine voor beeldprestatie
• HDR-content van Netflix kijken dankzij de laatste Android M en de quad-core processor
• Populaire ‘zichtbaar geluid’-concept op de 7000- en 6000-serie
• Hoogwaardig Europees design

9000 serie
De 55POS9002 is de tweede 55” OLED-tv van Philips en de tweede serie met de UHD Premium certificering. De OLED-tv draait op de laatste M-versie van het Android Smart tv-systeem en is voorzien van een unieke combinatie van de nieuwe P5-engine en het driezijdige Ambilight-systeem. De diepe zwarttinten en een bijzonder uitgebreid kleurengamma (99% DCI-P3 WCG) zorgen ervoor dat de OLED-tv kleuren nauwkeuriger en helderder weergeeft. De P5-engine verbetert de image009.pngbeeldoptimalisatie, helderheid, kleur en contrast met 50% in vergelijking met de Pixel Precise Ultra HD-engine. Daarnaast beschikt de 9002 over indrukwekkende geluidskwaliteit dankzij de gepatenteerde en krachtige triple ring-technologie van Philips en ondersteuning van DTS HD Premium Sound.

Dankzij de combinatie van een hoge helderheid (750Nit), het OLED-paneel met uitgebreid kleurengamma en de nieuwe P5-engine is de 9002 het tweede model dat beschikt over de UHD Premium certificering en de HDR Perfect standaard van Philips voor zowel HDR10- als HLG-content.

Verfijnde afmetingen en het gebruik van luxe materialen vertalen zich in het nieuwe open frame van aluminium met een gebogen en gecentreerde standaard die de 9002 een zwevende uitstraling geeft. Het ultradunne onderstel en de zeer compacte afmetingen van het OLED-paneel binnen de ultradunne behuizing zijn kenmerken van de ‘visuele lichtheid’ van Philips.
Daarnaast zorgen de slanke rand en het onderstel van de 9002 ook voor een bijna naadloze verbinding met de driezijdige Ambilight-technologie. Dit zorgt samen met de uitzonderlijk levendige kleuren en het hoge contrast voor een intense kijkervaring.

7000 serie
De 7000-serie van ultraslanke UHD-tv’s biedt design en uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit voor een mid-range prijs.
De nieuwe 7502 is de tweede serie van Philips die beschikt over de indrukwekkende high-end P5-engine, waardoor de prestaties met 50% toenemen in vergelijking tot de toonaangevende Perfect Pixel Ultra HD-engine. De tv is verkrijgbaar is in 49”, 55” of 65”.
Door de toevoeging van de P5-engine en een breed kleurgamma beschikt de tv over uitzonderlijke beeldkwaliteit. Samen met de hoge helderheid (400 Nit) bereikt de 7502 daarom gemakkelijk de HDR Premium standaard van Philips voor HDR10- en HLG-content.
De driezijdige Ambilight-technologie sluit direct aan op de actie op het scherm dankzij een ultradunne rand waardoor je verzekerd bent van een intense kijkervaring.
De 7502 is ontworpen volgens het European design concept van Philips. De tv’s hebben een donkergrijze aluminium afwerking van de rand en een elegante minimalistische en gecentreerde open voet. De voet bevat een soundbar met de unieke triple ring driver-technologie aan de achterzijde en een krachtige 45 watt versterker voor een indrukwekkend geluid met een diepe bas, goede stereo-effecten en helder geluid.
De andere tv’s in de 7000-serie zijn de 7272-modellen met een 49” en 55” scherm en het 7202-model met een 43” scherm. Beide modellen beschikken over een Pixel Precise Ultra HD-engine van Philips die is uitgerust met Perfect Natural Motion en Micro Dimming Pro-technologie. De panelen hebben een helderheid van 400 nits en zorgen samen met HDR10 voor een uitzonderlijk contrast dat gemakkelijk de HDR Plus standaard van Philips bereikt. Krachtige 20 watt geluidssystemen en ondersteuning van DTS Premium Sound garanderen dat de tv’s beschikken over een geluidskwaliteit die aansluit op de beelden op de tv.
De unieke Ambilight-technologie van Philips zorgt ervoor dat alle tv’s uit de 7000-serie een intense kijkervaring bieden. De 7272-modellen beschikken over driezijdige Ambilight en de 7202-modellen over tweezijdig Ambilight. De tv’s hebben een zeer smalle metalen rand en een klassieke gebogen voet. Alle nieuwe tv’s uit de 7000-serie draaien op de laatste M-versie van het Android Smart TV-systeem waardoor het mogelijk is om series en films van Netflix in HDR te kijken. Het nieuwe besturingssysteem draait op een quad-core processor en beschikt over 16GB intern geheugen met de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden via een externe HDD-schijf.

6400 serie
In de 6400-serie van 2017 lanceert Philips de 6482 die verkrijgbaar is met een 49” of 55” scherm.
De 6482 biedt specificaties die je normaal alleen vindt bij high-end modellen, waaronder driezijdig Ambilight, een hoge helderheid (400 Nit), breed kleurengamma en 14-bit kleurverwerking. Dit alles zorgt ervoor dat deze serie de HDR Premium status van Philips bereikt.
De beeldkwaliteit is enorm scherp met natuurlijke, heldere kleuren en vloeiende beweging dankzij de Pixel Plus Ultra HD-engine die uitgerust is met het Micro Dimming Pro-systeem.
De luxe uitstraling komt bij de 6482 ook door het ultraslanke onderstel en de rand die beide zijn afgewerkt in stijlvol lichtzilver. Het onderstel beschikt over een naar voren geplaatste soundbar. Deze soundbar beschikt over gepatenteerde double ring driver-technologie aan de achterzijde en een krachtige 25 watt versterker voor een indrukwekkend geluid met een diepe bas, goede stereo-effecten en helder geluid.
In de 6400-serie van 2017 lanceert Philips ook de 6432 – verkrijgbaar in 49” en 55” – en de 6412 – met een 43”, 49”, 55” of 65” scherm. Beide beschikken over een krachtige Pixel Plus Ultra HD-engine en Micro Dimming Pro voor superscherpe beelden, heldere maar natuurlijke kleuren en vloeiende beweging. Alle 6400 UHD-producten – die onder de 6482 zitten – beschikken ook over een uitstekend contrast en behalen de HDR Plus standaard van Philips voor HDR10-content.
Dankzij krachtige 20 watt versterkers en de gepatenteerde triple ring-technologie van Philips beschikken de 6412 tv’s over een diepe bas en helder geluid.
De 6432- en 6412-modellen zijn ultraslank met dunne randen in stijlvol zilver. Ze beschikken over de tweezijdige versie van het unieke Ambilight-systeem van Philips. De 6432 heeft slanke pootjes terwijl de 6412-modellen beschikken over het stijlvolle open frame met de gebogen gecentreerde standaard.
Het laatste product uit het assortiment voor 2017 is de 6402 met Full HD en een 32”-scherm.
Alle producten uit de 6400-serie draaien op de laatste M-versie van het Android Smart TV-systeem waardoor het nu ook mogelijk is om series en films van Netflix in HDR te kijken. De 6482 en 6412 tv’s beschikken over 16GB intern geheugen en de 6432 en 6402 beschikken over 8GB met de mogelijkheid om dit uit te breiden via extern geheugen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Plantronics BackBeat PRO 2 wint prestigieuze iF Design Award

De nieuwe Xperia XZs van Sony ’s werelds eerste Super slow motion video in een smartphone