in

Razer introduceert de nieuwe Razer Blade Pro

Razer introduceert de nieuwe gaming-laptop Blade Pro – Dit is de eerste laptop die in aanmerking komt voor THX Mobile Certification, een keurmerk dat alleen is voorbehouden aan de best presterende mobiele telefoons, tablets en laptops.

De certificering door THX is van toepassing op het beeldscherm en de audio-output van het paradepaardje onder het computeraanbod van Razer.

Tijdens het certificeringsproces door THX werd het beeldscherm van de Razer Blade Pro gekalibreerd en getest op resolutie, kleurnauwkeurigheid en zijn prestaties op het gebied van beeldweergave. De certificering waarborgt een ongeëvenaarde kijkervaring voor alle mogelijke toepassingen, of gebruikers nu genieten van een schietspel of een film met speciale effecten.

Ook de audio-aansluiting van de nieuwe Razer Blade Pro voldeed aan de eisen van THX ten aan zien van de uitgangsspanning, frequentierespons, vervorming, signaal-ruisverhouding en interferentie. Dit waarborgt een heldere geluidsweergave via koptelefoons.

“De Razer Blade Pro is een eersteklas laptop die een uitmuntende THX-weergavemodus en audio-ervaring biedt”, zegt Ty Ahmad-Taylor, de CEO van THX. “Het systeem kan met gemak de meest bron intensieve games en ontwikkeling van hoogwaardige content aan dankzij zijn ongekend sterke mobiele audiovisuele prestaties.”

De nieuwe Razer Blade Pro is voorzien van een overgeklokte 7de-generatie Intel Core i7 quad core-processor die de prestaties van de laptop kracht bijzet voor hardcore gamers, virtual reality-fanaten, programmeurs en creatieve professionals. Gebruikers kunnen met de Razer Synapse-software aangeven wanneer het systeem in de overklokmodus moet draaien. Verder is het 32 GB DDR4-systeemgeheugen van de nieuwe Razer Blade Pro sneller dan zijn voorganger met 2.667 MHz ten opzichte van 2.133 MHz.

De Razer Blade Pro is de dunste laptop die is voorzien van de nieuwe NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU. Het systeem is daarmee geschikt voor grafisch uiterst intensieve games en virtual reality-toepassingen. Dat betekent dat gebruikers games kunnen spelen op de maximale instellingen en met een 4K-resolutie.

“De Blade Pro werd recentelijk uitgeroepen tot de ultieme Windows-laptop. We hebben onze eerdere prestaties nu nog verder opgeschroefd dankzij de certificering door THX”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “Met elk aspect van de Razer Blade Pro dat we optimaliseren komen we dichter in de buurt van de perfecte vervanging voor een PC.”

De door THX gecertificeerde Razer Blade Pro is voorzien van een 17,3 inch 4K IGZO-monitor met NVIDIA G-SYNC-technologie die aan uiterst hoge framesnelheden bijdraagt. Dit resulteert in een uiterst soepele beeldweergave tijdens het gamen en afspelen van video. Het display biedt 100 procent Adobe RGB-kleurnauwkeurigheid om gamers en grafisch ontwerpers verbluffende visuele prestaties te bieden. Het systeem biedt daarnaast een opslagcapaciteit tot 2 TB op basis van PCIe M.2 SSD’s in een RAID 0-configuratie, een ingebouwde SD-kaartlezer en geavanceerde connectiviteitsopties met drie USB 3.0-poorten en een Thunderbolt 3-poort.

De Razer Blade Pro is de enige laptop die is voorzien van een Ultra-Low-Profile Mechanical Switch-toetsenbord met werkelijke actuatie- en resetpunten. De toetsaanslagen worden met een kracht van 65 gram geregistreerd om hetzelfde gevoel te bieden als een mechanisch toetsenbord in volledig formaat. Het toetsenbord en de trackpad worden ondersteund door Razer Chroma. Deze driekleurige LED-technologie zorgt voor vrijwel oneindige verlichtingseffecten die kunnen worden aangepast aan, en gesynchroniseerd met gebeurtenissen binnen games.

Waar andere laptops met vergelijkbare functionaliteit ruim twee inch (5,08 cm) dik zijn en 10 pond wegen, is de nieuwe Blade Pro voorzien van een uit één stuk aluminium vervaardigd chassis dat 0,88 inch dun (2,2 cm) is en acht pond weegt. De 250 W-netadapter is eveneens ontwikkeld met het oog op mobiliteit, en neemt minder ruimte in beslag dan vergelijkbare laptopadapters.

De nieuwe Razer Blade Pro is binnenkort beschikbaar in de Verenigde Staten en geselecteerde Europeaanse landen via Razerzone.com en een select aantal winkelketens. Raadpleeg voor meer informatie razerzone.com/bladepro.

Adviesprijs: €4.499,99

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Kijkshop schrapt winkels en zet in op online Sluiting winkels

Teufel sluit brandstore in Amsterdamse Van Baerlestraat