in

Samen met FormFutura betreedt Copaco de wereld van 3D-printing filamenten

Vanaf vandaag levert Copaco filamenten voor 3D-printers van FormFutura. FormFutura is een wereldwijde leverancier van hoge kwaliteit filamenten.

Denk hierbij ook aan speciale filamenten die het mogelijk maken om producten met bijvoorbeeld een hout-, ijzer-, koper- of kurk-look te creëren.

De filamenten zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren en geschikt voor nagenoeg alle printer types. Samples zijn op aanvraag verkrijgbaar voor u en uw klant.

Sacha Wingers, Business Director bij Copaco: “De ontwikkelingen in de 3D markt gaan hard. De markt groeit enorm en hierdoor neemt ook de vraag naar (een keuze in) filamenten snel toe. In FormFutura hebben we een betrouwbare partner gevonden die deze producten kan leveren. Daarnaast kunnen we vertrouwen op een hoge productkwaliteit, waarvan de belangrijkste types uit voorraad geleverd worden.”

Arnold Medemblik, CEO van Formfutura is zeer verheugd met de samenwerking. “Na de sterke groei van de afgelopen jaren, waarbij de 3D- printing markt volwassen wordt, was het voor ons een logische stap om uit te kijken naar een distributiepartner met een sterke positie in de ICT-markt. Met een innovatieve partner als Copaco kunnen wij nu nog beter anticiperen op de toenemende vraag vanuit de markt”.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

T-Mobile komt weer als winnaar uit de P3 connect Mobile Benchmark in Nederland

PENTAX KP benoemd tot ‘Best APS-C DSLR Expert’ op TIPA Photo & Imaging Awards