in

Samsung lanceert Galaxy XCover6 Pro: veilig, robuust en gebouwd voor de onderneming van nu

Samsung kondigt met de Galaxy XCover6 Pro een smartphone aan die is ontworpen voor de meest uitdagende werkomstandigheden. Ten opzichte van zijn voorganger levert de XCover6 Pro nog betere prestaties en end-to-end beveiliging.

Het robuuste ontwerp geeft werknemers de mogelijkheid meer uit hun smartphone en werk te halen, ongeacht hun werkplek.

​“Door ontwikkelingen in mobiele technologie zijn ondernemingen niet langer gebonden aan kantoorruimte. Bedrijven moeten daarom meebewegen in het veranderende landschap”, zegt Erik Seure, Head of Sales en Marketing B2B van Samsung Benelux.. “De XCover-serie belooft ondernemers een smartphone die sterk genoeg is om alle beproevingen van werk aan te kunnen. Met de verbeterde duurzaamheid en naadloze connectiviteit van de Galaxy XCover6 Pro doen we daar een schep bovenop.”

​Krachtige prestaties voor meer productiviteit

​Meer gedaan krijgen in minder tijd? Met de nieuwe 6nm processor is dat mogelijk. En met de optionele microSD-kaart1 hebben werknemers toegang tot meer en uitbreidbare opslag. Ook is de XCover6 Pro het eerste toestel in de XCover-serie met ondersteuning voor 5G2. Zo kunnen medewerkers overal waar ze bereik hebben razendsnel werken. En met ondersteuning voor de 6 GHz-bandbreedte in Wi-Fi 6E maakt de XCover6 Pro het mogelijk om makkelijker en beter samen te werken met collega’s3.

​Vandaag de dag kan werk overal plaatsvinden. Medewerkers hebben dus een device nodig dat flexibel en betrouwbaar is. Bijvoorbeeld als het gaat om de batterijduur. Door de vervangbare batterij4 is de levensduur van de Galaxy XCover6 Pro moeiteloos te verlengen. En met de handige POGO-oplaadmogelijkheden5 kunnen meerdere gebruikers hun toestel aansluiten en snel opstarten voor ononderbroken productiviteit.​Voor iedereen die op kantoor en op locatie werkt, heeft de Galaxy XCover6 Pro Samsung DeX6. DeX maakt het mogelijk om de smartphone te verbinden7 en te werken met een extern scherm, toetsenbord en muis. Medewerkers kunnen de XCover6 Pro ook gebruiken om foto’s en notities te maken om de informatie vervolgens naadloos te raadplegen wanneer zij achter hun bureau een rapport schrijven. En dat allemaal op één toestel.

​Sterk én gestroomlijnd voor uitdagende werkomgevingen

​De Galaxy XCover6 Pro is ontworpen om de meest extreme werkomstandigheden aan te kunnen. Daarmee is het de ideale smartphone voor iedere functie. Of het toestel nu gebruikt wordt door pakketbezorgers, salesmedewerkers of politiemensen: het robuuste MIL-STD-810H8 gecertificeerde ontwerp, de IP68-waardering9 en het Corning® Gorilla® Glass Victus®+ maken het toestel bestand tegen zware weersomstandigheden, vallen en andere risico’s die horen bij werken in het veld. Voor werkomgevingen waar handschoenen verplicht zijn of waar medewerkers in de regen werken, kunnen de Touch Sensitivity10-instellingen worden aangepast. Zo is het in iedere werkomgeving mogelijk het scherm moeiteloos te gebruiken.

​Om ervoor te zorgen dat de smartphone van grote meerwaarde is en de impact op het milieu te beperken, is de Galaxy XCover6 Pro ontworpen om lang mee te gaan. Het duurzame ontwerp maakt gebruik van gerecyclede plastics, terwijl de vervangbare batterij zorgt dat het toestel langer meegaat. Ook geeft Samsung het toestel tot vijf jaar beveiligingsupdates en vier aanvullende One UI en OS-updates11 na de lancering. Zo draagt het toestel bij aan het Galaxy for the Planet’s-doel om de hoeveelheid e-waste te verminderen.

​Hoewel de Galaxy XCover6 Pro tot de sterkste smartphones behoort, is het toestel toch stijlvol en slank. Daarmee ligt de smartphone prettiger in de hand dan traditionele, robuuste smartphones. De XCover6 Pro is minder dan 10 millimeter dik en heeft een dynamisch 6,6 inch full-screen display12 met een verversingssnelheid van 120 Hz13.

​Gemaakt voor de mobiele bedrijven van vandaag

​De Galaxy XCover6 Pro is ontworpen om ondernemingen te laten groeien. Bedrijfsgegevens op het toestel worden beschermd met het end-to-end mobiele beveiligingsplatform Samsung Knox, dat meerlaagse beveiliging biedt vanaf de chip. Het platform werkt als kluis met hardware-gebaseerde bescherming en is volledig met de software verweven. Zo ontstaat een end-to-end en real-time beveiligingsoplossing tegen bedreigingen van buitenaf.

​Door IT-beheerders tal van opties te geven voor de apparaten die zij beheren, voegt Samsungs OneUI14 een extra laag beveiliging toe. Beheerders kunnen de apparaatintegriteit op afstand beheren om ervoor te zorgen dat apparaten veilig zijn en er niet mee geknoeid kan worden. Tegelijkertijd zorgt de biometrische ondersteuning van gezichtsherkenning en vingerafdruk ervoor dat de beoogde gebruiker de enige is met toegang tot het apparaat.

​De Galaxy XCover6 Pro kan op elk bedrijf wordt aangepast. Het toestel bevat twee programmeerbare toetsen die aan specifieke functies kunnen worden toegewezen15. De Galaxy XCover6 Pro kan met Knox Capture gebruikt worden als barcodescanner16, of als walkie-talkie via push-to-talk17 met een luidere speaker dan ooit18. En omdat elke taak andere eisen heeft, wordt de XCover6 Pro geleverd met diverse accessoires van Samsung en partners19. Voorbeelden hiervan zijn de Smart Case, POGO-, multi-device- en externe acculaders, oplaadhouders, riemclips en PTT-headsets.

​Beschikbaarheid en prijzen

​De Galaxy XCover6 Pro is al verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 609,00

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

TP Vision en The Explorers filmen wonderen van de natuur als unieke content voor Philips Ambilight TV’s

Retailer PlatteTV is vanaf nu HelloTV