in ,

Slimme verlichting voor je tuin, balkon en terras: Signify breidt outdoor assortiment van WiZ uit

WiZ-liefhebbers die hun tuin, terras of balkon willen verfraaien, kunnen nu genieten van twee nieuwe producten, die bestand zijn tegen elk weertype en tegelijkertijd van alle slimme verlichtingsopties zijn voorzien.

In oktober 2022 introduceerde Signify, de wereldmarktleider in verlichting, het WiZ lichtsnoer, de allereerste WiZ-buitenlamp. Nu breidt Signify het outdoor assortiment van WiZ uit met twee nieuwe producten: de nieuwe WiZ ELPAS-wandlamp voor buiten en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten. Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van de grondspots is de installatie ook heel veilig en makkelijk.

  • Het outdoor assortiment van WiZ wordt uitgebreid met twee nieuwe producten.
  • De WiZ ELPAS-wandlamp en de WiZ-grondspot voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor buitengebruik, zelfs bij extreme weersomstandigheden.
  • Dankzij het slimme verlichtingssysteem is het gemakkelijk om de verlichting in je tuin of op je oprit op afstand te bedienen.

Slimme verlichting met een weerbestendig en waterdicht ontwerp

De nieuwe WiZ-grondspots voor buiten zijn een must-have voor iedereen die zijn tuin, terras of balkon een upgrade wil geven. De spots zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. Met één druk op de knop creëer je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. De starterskit, bestaande uit twee grondspots met pin, een adapter en controler, is eenvoudig uit te breiden tot vijf armaturen. De installatie is kinderspel, dankzij het eenvoudige plug-and-play principe. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Door het lage voltage is het systeem veilig te installeren en te gebruiken.

De nieuwe ELPAS-wandlamp voor buiten (230V) is eveneens gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. Met verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren komt elke tuin, terras of balkon nog mooier tot zijn recht.

De nieuwe producten in het outdoor assortiment van WiZ zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen eenvoudig worden aangesloten op de WiFi, waardoor de verlichting vanaf elke locatie kan worden bediend met de WiZ-app of WiZmote-afstandsbediening.

Eind vorig jaar introduceerde WiZ het eerste product in het outdoor assortiment, het WiZ-lichtsnoer. De nieuwe WiZ-tuinspots en de WiZ ELPAS-wandlamp vormen daar een mooie aanvulling op.

Beschikbaarheid (incl. BTW):

  • WiZ ELPAS-wandlamp voor buiten (vanaf januari 2023) | EUR 89,99
  • WiZ-grondspot voor buiten starterskit (vanaf januari 2023) | EUR 174,99
  • WiZ-grondspot voor buiten uitbreiding (vanaf januari 2023) | EUR 74,99
  • WiZ-outdoor lichtsnoer (sinds oktober 2022) | EUR 119,99

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nóg meer data in 2023: drie trends waar bedrijven rekening mee moeten houden

AOC kondigt P3-line-up aan; krachtig en zakelijke monitoren met USB-C-docking, daisy chaining en ingebouwde 2MP- of 5MP-webcams