in

Sonos PLAYBASE nu verkrijgbaar

Sonos PLAYBASE is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar! De PLAYBASE is een dunne en krachtige speaker die je onopvallend plaatst onder je tv.

De PLAYBASE biedt – net als de PLAYBAR – een home theater sound zonder dat daar ingewikkelde instellingen voor nodig zijn. Hierdoor kies je de optimale instellingen voor elke kamer.

Met de PLAYBASE beschik je over:

  • geweldig geluid als de tv aan staat en altijd muziek als de tv uit is: ondanks dat hij slechts 58 millimeter hoog is, bevat de PLAYBASE maar liefst tien speciaal ontworpen versterkers – zes mid-range, drie tweeters en een woofer. De PLAYBASE biedt alles wat je mag verwachten van een Sonos-speaker, waaronder toegang tot meer dan tachtig muziekdiensten.
  • een dunne, krachtige speaker die supereenvoudig is: de PLAYBASE is ontworpen om praktisch onzichtbaar weg te werken in het interieur. Hij overtreft de verwachtingen die je hebt van een dermate dunne speaker. Het apparaat is door Sonos volledig opnieuw ontworpen, waardoor hij een unieke combinatie biedt tussen design, akoestiek, draadloos gemak en software. Alles voor een geweldig geluid in de woonkamer.
  • Sonos voor je tv-ruimte: de PLAYBASE is geïnspireerd op het eenvoudige inzicht dat tot zeventig procent van alle tv’s op een meubel staan en dus niet zijn bevestigd aan de muur. Daarmee komt de PLAYBASE tegemoet aan de manier waarop mensen thuis leven.

Het apparaat is voor 699 euro beschikbaar in zwart en wit.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Canon introduceert imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102

Meer dan helft van de Nederlanders verwacht baan niet kwijt te raken door automatisering