in

Sony introduceert twee nieuwe ‘Crystal LED’ modulaire direct-view displaysystemen

C- en B-serie MicroLED-opties bieden een overweldigende beleving, krachtige processor “X1 voor Crystal LED” en flexibele installatie voor een breed scala aan klanten en toepassingen.

Sony heeft de nieuwste innovatie op het gebied van premium direct view LED onthuld – de modulaire Crystal LED C-series (ZRD-C12A / C15A) met hoog contrast en B-series (ZRD-B12A / B15A) met hoge helderheid.

Beide nieuwe displays zijn verkrijgbaar in twee pixel pitchgroottes (P1.26mm en P1.58mm) om aan verschillende installatiebehoeften te voldoen en om het aanbod van Sony’s Crystal LED uit te breiden voor verschillende toepassingen, waaronder showrooms, lobby’s, superjachten, industriële ontwerp- en TV studio’s. Ze combineren een indrukwekkende beeldkwaliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid bij de installatie, met lagere totale cost of ownership. Tevens wordt er gebruik gemaakt van Sony’s expertise in het bieden van dynamische visuele ervaringen die inhoudsgetrouw en nauwkeurig worden weergeven zoals de maker het bedoeld heeft.

De nieuwe LED schermen zijn uitgerust met “X1 for Crystal LED”, een hoogwaardige processor voor beeldkwaliteit. Het bevat volledig de LED-besturingstechnologie die is ontwikkeld voor Sony’s baanbrekende Crystal LED en de signaalverwerkingstechnologie die wordt geprezen in de BRAVIA-tv-serie van Sony. Bovendien maken de led schermen een beeldnauwkeurigheid mogelijk, geïnspireerd op toonaangevende mastermonitors, waardoor zeer realistische grootschalige beelden worden geleverd die de beeldintegriteit van dichtbij en op afstand behouden.

Beide modellen zijn zo ontworpen dat ze flexibel, duurzaam en eenvoudig te installeren zijn. Elk scherm bestaat uit modulaire, naadloze tegels die kunnen worden opgebouwd om tegemoet te komen aan een reeks formaten, lay-outs en resoluties. Vanwege het lichte gewicht en het gestroomlijnde ontwerp van het scherm kan het in verschillende configuraties worden geïnstalleerd, inclusief wandmontage of in een gebogen opstelling.

De displays bieden verbeterde content die wordt opgeschaald met behoud van hoge resolutie (“Reality Creation”). Vloeiende beelden zonder bewegingsonscherpte (“Motionflow”) tonen indrukwekkende gradatie-expressie (“22bit Super Bit Mapping”). Hoogtepunten zijn ook een brede kijkhoek en een breed kleurengamma, evenals verschillende ingangssignalen, waaronder HDR, HFR (120 fps) en 3D.

“Sony creëert al meer dan 60 jaar onvergetelijke beelden en boeiende ervaringen die de nieuwsgierigheid van videomakers versterken en stimuleren”, aldus Yoshi Koike, Product Manager voor Crystal LED, Sony Professional Europe. “Omdat we er voortdurend naar streven om dichter bij onze klanten te komen en hun uitdagingen op te lossen, hebben we de functies en voordelen die ze het meest waarderen geïmplementeerd in een MicroLED-display met directe weergave. Het installatiegemak, de toegankelijkheid, de flexibiliteit en de lagere totale eigendomskosten kunnen de ruimtelijke expressie verder uitbreiden – allemaal met de uitstekende beeldkwaliteit die wordt bewezen door de originele Crystal LED.”

De Crystal LED C-serie biedt een hoog contrast van 1.000.000: 1. Deze serie is voorzien van een diepzwarte coating die is geoptimaliseerd voor een reeks toepassingen zoals showrooms, lobby’s, superjachten, industriële ontwerp- en TV studio’s.

De Crystal LED B-serie biedt een hoge helderheid (1.800 cd / m2). Dit zorgt zelfs in heldere omgevingen voor verbluffend realistische beelden met een breed kleurengamma. Deze serie heeft een anti-reflectiecoating met een matte afwerking die vooral ideaal is voor ontwikkelaars, ontwerpers en productietoepassingen, toepasbaar voor virtuele sets en studioachtergronden. De B-serie is ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment om aan de behoeften van de producer te voldoen.

Met een lager stroomverbruik en gemakkelijke, gebruiksvriendelijke toegankelijkheid aan de voorzijde, verlagen de nieuwe displays de totale cost of ownership, inclusief onderhoud, na aankoop. Bovendien zijn de Crystal LED C- en B-series zonder ventilator, wat zorgt voor een stille werking. Tevens is dit scherm voorzien van een 100-240V AC-voeding.

De Crystal LED C-serie en B-serie zijn naar verwachting in de zomer verkrijgbaar. Ga naar pro.sony voor meer informatie over deze nieuwe beeldschermen of andere oplossingen voor grote beeldschermen van Sony.

Highlights

  • Sony’s nieuw ontwikkelde unieke hoogwaardige processor “X1 for Crystal LED” voor optimale beeldexpressie met Reality Creation, Motionflow en 22-bits Super Bit Mapping
  • Een brede kijkhoek en een breed kleurengamma
  • Ondersteunt een breed scala aan ingangssignalen, waaronder HDR, HFR (120fps) en 3D
  • C-serie: hoog contrast van 1.000.000: 1, middelhoge helderheid van 800 cd / m2 2
  • B-serie: hoge helderheid van 1.800 cd / m2 1 en breed kleurengamma
  • Modulaire configuratie en lichtgewicht ontwerp zonder rand voor een flexibele installatie

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Samsung lanceert Neo QLED, MICRO LED en lifestyle TV’s

ARCHOS: X67 5G – De eerste 5G Ruggedized Smartphone