in

Spirit of Gamer: XPERT-G700

Een killer combo voor alle consoles – Questcontrol lanceert de nieuwste comboset van Spirit of Gamer: XPERT-G700 mechanische Keypad en muis. De G700 is een alternatief voor de traditionele controller die je voor de consoles gebruikt.

Je kunt met de Spirit of Gamer: XPERT-G700 veel nauwkeuriger gamen. Ideaal voor de meest populaire titels van nu zoals Fortnite, PubG, Call of duty en APEX LEGENDS waarbij snelheid en precieze vereist zijn. En je kunt de G700 gebruiken met de PS4, Xbox one, Nintendo Switch en PS3! De Spirit of Gamer: XPERT-G700 combo is vanaf nu verkrijgbaar bij DE groothandel in gaming Questcontrol en heeft een consument adviesprijs van €79,99.

Fast combo

De Spirit of Gamer: XPERT-G700 mechanische Keypad is gemaakt van metaal en beschikt over voorgeprogrammeerde mechanische toetsen en heeft 8 verschillende Rainbow LED achtergrondverlichtingsstanden. De geïntegreerde XL polssteun zorgt voor extra comfort tijdens het gamen. De bijgeleverde muis heeft een resolutie van maximaal 3200 DPI en dit zorgt, in combinatie met de optische sensor, voor soepele en snelle bewegingen. Daarnaast beschikt de muis over RGB verlichting met meer dan 11 vooraf geïnstalleerde effecten.

Over Questcontrol B.V.

Questcontrol B.V. is de officiële dealer van Spirit of Gamer en is al sinds 2005 DE gaming groothandel van de Benelux. Met een groot assortiment gaming, maar ook multimedia, een groot aanbod in licentie artikelen, gadgets, audio producten en speelgoed, kan Questcontrol zowel online shops, winkels en winkelketens met een groot totaal assortiment bedienen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vier vereisten voor een efficiënt datacenter

Nederland loopt gevaarlijk achter qua Artificial Intelligence