in

Tencent Games lanceert nieuw merk: Level Infinite

Vandaag kondigt Tencent Games een nieuw merk aan dat zich, gevestigd vanuit Singapore en Nederland, zal richten op het ondersteunen van diverse studio’s en het aanbieden van hoogwaardige games aan een wereldwijd publiek.

De initiële line-up van Level Infinite zal bevatten: Synced”Off Planet voor PC van NextT Studio’s, Don’t Starve: Newhome voor mobile gaming, titels van Lightspeed & Quantum Studios, TiMi Studios en een aantal third-party ontwikkelaars. Daarnaast zullen zij ook nieuwe en geüpdatet content uitbrengen voor populaire spellen zoals Arena of Valor.

Level Infinite’s line-up zal verder worden versterkt met de volgende games afkomstig van studio’s die eigen titels publiceren:

  • Warhammer: Vermintide 2 van Fatshark nu uit op PC en console, en Warhammer 40,000: Darktide, welke in 2022 op PC en console verschijnt.
  • Vampire: The Masquerade – Bloodhunt van Sharkmob, verschijnt in 2022
  • GTFO van 10 Chambers, nu in Early Access op Stea
  • Het eerder aangekondigde Metal: Hellsinger te verschijnen in 2022 op PC en console, tezamen met een onaangekondigde game van Funcom die zal worden onthuld op The Game Awards.

“De lancering van Level Infinite vertegenwoordigt de volgende fase in de evolutie van Tencent Games als wereldwijde uitgever en vertrouwd merk. We kijken ernaar uit om gamers titels van hoge kwaliteit te bieden, waar en hoe ze ook spelen,” aldus Tencent Games Global CEO Michelle Liu.

We kijken ernaar uit om gamers titels van hoge kwaliteit te bieden, waar en hoe ze ook spelen

Level Infinite is gevestigd in Amsterdam en Singapore met werknemers over de hele wereld. Hiermee biedt Level Infinite studio’s aan als ondersteuning en service op het gebied van technologie, productie, “Games as a Service” (GaaS), lokale/globale marktinzichten en analyses. Daarnaast ondersteunt Level Infinite ook bij de integratie van eSports en internationale releases.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

OFED Academy wordt vernieuwd!

Bezorging

Tijdens drukste bestelweek van het jaar slechts één op de vijf pakketjes vertraagd